|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo niedobrze, że stara Unia zaczyna się żreć. PiS może na tym dużo złego dla Polski i Polaków "ugrać". Zaraz Gowin ponoć zaora uczelnie wyższe nowym "prawem", ale co tam. Grunt, że "dobra zmiana"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ponoć habilitacji już ma nie być... a tytuł profesora będzie mógł nadać rektor uczelni doktorom ze sporym dorobkiem naukowym...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nawet Karnowscy ostatnio pytali na czyje zlecenie ta ustawa, bo raczej nie na polskie Gowin i Glinski to szkodnicy, ktorzy zbyt czesto zakladaja mycke i jezdza do wiadomego kraju.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Na uczelniach panikują, sami dokładnie nie wiedzą co ich czeka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Niemniej od Albercika mieli czarno na białym.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
madre
Go
|
".....Organizatorka zażądała, by mężczyźni nie byli, jak to się wyraziła, ?łysymi łbami?....- to o ochroniarzach . To się może kodomicie "farmazonowi" nie spodobać.
|
|
|
|
|
|
|
Wacław
Go
|
Podobno był kiedyś na Ziemi matriarchat, kobiety rządziły z wielką bezwględnąścią, krew lała się strumieniami. Sam się mogłem przekonać, jak to jest z kobietami. Niedawno w moim miasteczku odbyło się zebranie obywatelskie, trzy posłanki PO zasiadły za stołem prezydialnym, zaczęły biadolić, o tym jaka im się krzywda dzieje, bo mało jest ich w polityce. W swej prostatckiej naiwności, zabrałem głos,jako pierwszy, jeszce nie było chętnych, powiedziałem że mogą mieć pretensje do biologii, która tak to ukształtowała, że na siłę, tego parytetu kobiet w polityce nie można zmienić, nigdzie na świecie. Najpierw pani poseł przewodnicząca zaprotestowała,zrobił się wielki tumult, wrzask w kobiecej cząści zebrania.. Usiadłem, stuliłem się, i pomyślałem: niech nas opatrzność broni od matrairchatu i większości kobiet w parlamencie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ładne chociaż były?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
One zawsze są ładne, a jak nie, to kolejny łyk i tak do skutku...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Po piątym wszystkie ładne i sympatyczne
|