Zyon
|
Dobry przyklad, teraz pisiory niech stana w jej obronie jak jej orderow nadawali. No ale wiadomo, mordy w kubel wezma
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest tylko zabawa plastyczna dla kasy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale to jest tylko science fiction... W sumie "nie da się" to jest tylko oświadczenie "nie wiem jeszcze jak". A film ten brawurowo i rozrywkowo naświetla zagadnienie styku "duszy" z materią. Co się da a co nie da, tego ja w sumie nie wiem. Piszę tylko to co myślę, co wydaje mi się realne. Ale nie mam wiedzy o przyszłości i w sumie wszystko może się zdarzyć, czy powstać...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czas pokaże, ale pewnie nie tak szybko, jeśli w ogóle kiedykolwiek to będzie możliwe... Może lepsze formy nieśmiertelności będą... Smiertelne jest tylko cialo, wiec nie warto sie do niego przywiazywac. Tak jak chmura fal radiowych sie nie przywiazuja do radia, tak swiadomosc nie powinna do tego,"skafandra dla genow"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Sensowne... Ale większość osób stara się dbać o ciało, aby jak najdłużej służyło w zdrowiu... A może to nie jest większość...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A to juz insza inszosc Jakby fale radiowe mogly poruszac radiem to tez by pewnie dbaly o to zeby dlugo dzialalo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale większość osób stara się dbać o ciało, aby jak najdłużej służyło w zdrowiu... To jest niemożliwe, bo za często do lekarza łażą.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wiadomo, juz prof Aleksandrowicz mowil...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
Ciekawa metoda, zapoznanie się z materiałami zajmie dziesięciolecia, oskarżona nie dożyje końca procesu. Prosecutors said they had up to 12 terabytes of data to be provided on the case, with ?four to six? terabytes ? about 1.5 million files ? ready to hand over to the defense ?as soon as possible?. The remaining four to six terabytes would be ready ?in about two weeks,? they said. https://www.rt.com/usa/434258-maria-butina-protection-order-evidence/
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Coś dziwnego, czy to tylko ja?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo oni tylko pilnują uchodźców, żeby się nie rozleźli po Szwecji...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo jeszcze jakis pozar zaprosza albo co
|
|