Gavroche
|
E tam, to musiało być w podstawówce. Znaczy dawno. Skoro dawno, to miało mi się poprawić? Teraz nawet nie pamiętam jak pani od gegry miała...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jestem optymistą. Ukształtowany biust można sobie za pomocą gimnastyki odtworzyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestem optymistą. Ukształtowany biust można sobie za pomocą gimnastyki odtworzyć. Tak może powiedzieć tylko prawdziwy mężczyzna.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
No nie wiem mi zawsze ciężko się wstaje. Może za długo śpię. A budzika najzwyczajniej nie słyszę. 8h bez problemu przesypiam. Raczej staram się nie spać dłużej bo odleżyny gotowe jednak z 10h też nie mam problemu nie powiem abym po większej ilo§ci godzin czuła się bardziej wyspana.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No nie wiem mi zawsze ciężko się wstaje. Może za długo śpię. A budzika najzwyczajniej nie słyszę. 8h bez problemu przesypiam. Raczej staram się nie spać dłużej bo odleżyny gotowe jednak z 10h też nie mam problemu nie powiem abym po większej ilo§ci godzin czuła się bardziej wyspana. Skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No nie wiem mi zawsze ciężko się wstaje.
Taki typ. Mi też się ciężko rano wstaje, ale o ile wiem, to zdecydowana większość tak ma, więc nie odstajemy od normy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To prawda, w porze nartek o 6.00 bez problemu jestem na nogach. Być może, to kwestia psychiki, że trzeba wstać (praca, szkoła i inne "przykre" obowiązki ), a na narty nie trzeba, tylko się chce.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie masz problemów z porannym wstawaniem?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to jak najbardziej. Robiło się kiedys takie zabawki po pudełku pasty do butów, a ile radochy było.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Tak w dni olne łatwiej wstać
|