max58
Go
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!!
Przeszukałem najpierw dużą część forum i nie znalazłem żadnych informacji o "klubie" lub miejscu spotkań osób na żo lub dietetykach, którzy mogą na bierząco pomóc w przejściu na taką dietę. Chcemy do tego podejść rodzinnie tzn żona i dzieci więc najpierw chcieli byśmy się wspólnie spotkać z osobą która mogła by nam wszystkim jednocześnie wytłumaczyć i pomóc zaplanować takie przejście. Ja wcześniej kilkakrotnie próbowałem przejść na żo ale poddawałem się zazwyczaj po miesiącu a zwłaszcza w momencie gdy żona z dziećmi wsówały ciepły chlebek na śniadanie lub słodycze itd.... Jeśli macie państwo wiedzę na temat takich miejsc lub osób bardzo proszę o kontakt
pozdrawiam Adam
|
|
|
|
|
|
|
max58
Go
|
Jestem troszkę zaskoczony - tyle tysięcy ludzi na ŻO podobna ilość na forum i nikogo z Trójmiasta lub okolic ??? wszyscy to samouki ??? wiedza tylko z książek i od kolegi ??? żadnych specjalistycznych "miejsc" z wymianą info lub problemów - poza forum oczywiście - P O M O C Y !!!! bo nigdy nie dam razdy razem z rodzinką zając się tematem ( jednocześnie) pozdrawiam i bardzo bardzo czekam na adresy i kontakty ludzi na ŻO z Trujmiasta i okolic Adam
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
max58
Go
|
BARDZO DZIĘKUJE - przeczytam wszystko i dam znać co i jak ....!!! a w google szukałem ale niestety nie tak dobrze - jeszcze raz dziękuje za pomoc pozdro Adam
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Życzę powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A o co chodzi mozna wiedziec? Znowu rotuja jakis nowy temat na DD?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Jak czytam dobredzieci.pl, to wyraźnie widać, że źródło jest w Częstochowie, bo Jaśnie Wielmożny już wie co zrobię, choć ja jeszcze tego nie wiem! Tajnego Stowarzyszenia "Optymalni" z piętnastoma Członkami nie będę ruszał, bo nie widzę żadnych zagrożeń dla OSO. Wręcz przeciwnie, Prezes Patron czuwa! Też mnie to zaciekawiło, czy rzeczywiście drugie Stowarzyszenie założyli... Szczerze mówiąc bardzo bym się wcale nie zdziwiła... Da "ambitnych" o dużych aspiracjach i sporym apetycie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..."optymalne parcie na koryto"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie założyli, tylko założyłem, gdyby nie wybrali Prezesa Janego na kolejną kadencję! Bo w "demokracji" trzeba być przygotowanym na każdy wybór! Gdy zdali sobie sprawę, że zostaną z niczym - odpuścili. Ale darować nie mogą!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E...widze stare tematy, JW gromi Grzeska za to, ze od sciany do sciany i plodzi z powietrza agresywne teksty przeciwko DDP i innym autorom. Jakos wczesniej mu to nie przeszkadzalo Mi sie wydaje, ze to lokalne trolle wezwaly na pomoc czarodzieja krainy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
..."optymalne parcie na koryto"...
A to w Oleśnicy miało miejsce akurat, co łamali się, czy wrócić do Doktora, czy brnąć w to koryto...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie założyli, tylko założyłem, gdyby nie wybrali Prezesa Janego na kolejną kadencję! Bo w "demokracji" trzeba być przygotowanym na każdy wybór! Gdy zdali sobie sprawę, że zostaną z niczym - odpuścili. Ale darować nie mogą! E, ja myślałam, że to jakaś nowość z ostatnich dni...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie założyli, tylko założyłem, gdyby nie wybrali Prezesa Janego na kolejną kadencję! Bo w "demokracji" trzeba być przygotowanym na każdy wybór! Gdy zdali sobie sprawę, że zostaną z niczym - odpuścili. Ale darować nie mogą! Nie bardzo rozumiem.....a w czym im szkodzi zalozyc jakies konkurencyjne stowarzyszenie? Brak nosnej nazwy czy brak pomyslow? Bo "Poradnik Dobrego Zdrowia" padl a "Optymalni" ma sie dobrze.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Im nie chodzi o to "żeby mieć krowy", tylko o to, żeby "sąsiadowi krowy zdechły"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No właśnie też się dziwię, że nie założą jakiej Sekty 4es, bo w czym problem? Tylko niszczyć i szkalować, a nie budować, bo to prościej.
|
|
|
|
|
|
|
|