Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: " A CO, JEŚLI TO BYŁO JEDNYM WIEKIM TŁUSTYM KŁAMSTWEM (Przeczytany 13974 razy)
|
andrzejkowy
Go
|
Amerykanie wreście przejżeli na oczy a kiedy przejżą POLACY tłumaczenie z sierpniowego "New York Times" www.twoje zdrowie.hg.pl/strony/klamstwo.htm
|
|
|
|
|
|
|
andrzejkowy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mariusz Niedziolko
Go
|
A tutaj pelna wersja artykulu w jezyku angielskim: http://members.shaw.ca/myatkins/lie.htmWlasciwie trzeba by wytoczyc proces tym wszystkim agencjom i badaczom odpowiedzialnym za niskotluszczowe teorie zdrowotne. I dlatego NIKT nie chce zrobic badan rzadowych badan nad Atkinsem czy Zywieniem Optymalnym!
|
|
|
|
|
|
|
Sebasta
Go
|
Atkinsem nie ma sobie co glowy zawracac. Niech spoczywa w spokoju
|
|
|
|
|
|
|
wiedza
Go
|
Na diecie optymalnej jestem 3,5 lat i moje zdrowie sie polepszylo . Poniewaz coraz wiecej przybywa optymalnych ,ktorzy zdecydowanie odczuwaja poprawe zdrowia uwazam za jest najwyzszy czas przeprowadzic badania nad skutecznoscia tego odzywiania.Moja prosbe kieruje do Ministerstwa Zdrowia w Polsce zeby nie zwlekala poniewaz dieta jest juz znana na calym swiecie i szkoda by bylo zeby ktos inny zrobil to za nas.Mieszkam w Niemczech i coraz czesciej slysze w telewizji jak i w czasopismach na temat tluszczow ,ze nie sa szkodliwe ,ze jajka maja bardzo minimalny wplyw na wzrost cholesterolu oraz sa bardzo zdrowe.Jesli nie jest prawda to prosze udowodnic a nie bezpodstawnie krytykowac. Z powazaniem Zdrowa
|
|
|
|
|
|
|
witold
Go
|
Jeśli tłuszcze i białko to be to skąd , w USA tyle grubasów,pewno po słynnym befsztyku.Do nas też dotarły fast foody-cola,chipsy i efekty zaczynają być już coraz lepiej widoczne .Proszę popatrzyć na naszą dorodną młodzież szkolną w większościz wadami kręgosłupa ,alergiami ,astmą i mierną wydolnością fizyczną/gram z wieloma w piłkę i widzę co się dzieje a jestem po 50 -ce/ .Nawet pszczoły wiedzą,żę cukier daje kopa ale na krótką metę,swoją Królową karmią czymś znacznie lepszm inaczej by nie przetrwały. Witold
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
A kto miałby zapłacić za badania? Koncerny farmaceutyczne?
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Gdyby takie badania przeprowadzono , i gdyby okazalo sie, ze ZO to jest wlasnie to --to jak myslicie o ile wzroslo by bezrobocie????
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Gdyby takie badania przeprowadzono , i gdyby okazalo sie, ze ZO to jest wlasnie to --to jak myslicie o ile wzroslo by bezrobocie????
Spadło by
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
No, zdrowi pracują - bo lubią.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Oni wypoczywają - pracując.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Slusznie , my wypoczywamy pracujac-- ale co z reszta???
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Reszta niech się zajmie Sobą. Może dołączą do CAŁOŚCI?
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Z matematycznego punktu widzinia--jak ta reszta dolaczy do calosci to bedzie sie to rownalo CALOSC dlugo, dlugo nic i RESZTA -i to juz bedzie koniec!!
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Nie rozumiem nieskończoności. Proszę o Wszystkich wytłumaczenie. Mimo, że matma/ścisłe zawsze były/są moją pasją.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Wiesz co jest najwiekszym problemem "tej reszty "--ona nie umie zajac sie soba, i co jest jeszcze gorsze "ona" nie chce dac sobie pomoc !
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Kiedyś cierpiałam na syndrom pomagactwa. Na szczęście przeszło mi. Gdy pomaga się bez pytania - nosi się chorobę Tej osoby na sobie. Kiedyś cierpiałam jak widziałam cierpiącego (Dalajlama pisze, że tak ma), który NIE prosi o pomoc. Na szczęście przeszło mi. Rozumiem Go. Każdy ma Swoją drogę do domu.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Jesli Bog nie zbuduje czlowiek na prozno sie trudzi
|