Autor
|
Wtek: *** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. *** (Przeczytany 362737 razy)
|
Edyta
Go
|
Adam.Spytam niesmiało;nie sądzisz,że trza nam iść lulu?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Kurde.Kangur se może skakać ,bo u niego rano,a my?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
To masz jeszcze słownik Gwary Śląskiej, żeby Ci się oczy do końca skleiły. http://www.szoltysek.pl/slownik.txtMiłych snów i oby Cię największa życiowa porażka koszmarami nie męczyła. Powtórz przed snem 3 razy: -największa życiowa porażka -największa życiowa porażka -największa życiowa porażka tak na wszelki wypadek, na odczynienie złego. Oj straszny dzisiaj jestem, pewnie za dużo kawy, a za mało piwa.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adam .Ja nie pochodzę ze Śląska.Ja pochodzę z Uroczej Ziemi Kieleckiej
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Oj straszny dzisiaj jestem... Eeee .Wydaje Ci się
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
To Ci się słownik przyda, zwłaszcza do popisów z Adamempio.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Oj straszny dzisiaj jestem... Eeee .Wydaje Ci się No nie będę się targował, ale na pewno bardziej straszny niż przedwczoraj.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Dzieciaki sobie same śniadanie zrobią, czy zwleczesz się jakoś o ósmej z wyrka?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Dzieciaki sobie same śniadanie zrobią, czy zwleczesz się jakoś o ósmej z wyrka?
Jakoś sie zwleke.Fakt ,że będę miała wory pod oczami,ale to nie szkodzi,z worami mi tez do twarzy.Ja piernicze ! Już po drugiej!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Musze se co wziąść jeść ,bo żem zgłodniała,jak z Tobą prowadze dialogi-dużo mnie to energii kosztuje
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ide lulu.Dobranoc
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
W jakim dziale jest wątek "parametry długowieczności"?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
W Żywieniu Optymalnym
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak czasem nie możemy sobie czegoś znaleźć,a wiemy,ze kiedyś pisaliśmy w danym temacie i znamy jego tytuł,to można sobie poszperać we własnych wiadomościach i bez problemu znajdziemy "zaginiony temat"
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Tylko tych wiadomości sporo.. Już zamieściłam "swoje 3 grosze" .
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
(...) A pisanie o rodzinie, i snucie jakichś domysłów, to już "włażenie w buciorach" w prywatne zycie Jurka,a to już nie jest ładne.
To ilu was tam się kryje po tej drugiej stronie pod pseudonimem Edyta, bo jedna skóra to chyba takiej różnorodności postaw nie ogarnie.Adama,uwazam za (...)
Napisze wprost ; niejeden z netu (szczególnie) o takim "rysie psychologicznym" okazał się potem pedofilem itp. Tacy są najgorsi,bo tak naprawdę ,to niewiadomo czego można się po nich spodziwać. I niech mi nikt nie pisze ,że przesadzam,bo niejeden raz taka własnie okazała się rzeczywistość. Szczególnie jak dzieci siedzą w necie,to trzeba je ostrzec przed takimi "milusińskimi"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nożyce sie odezwały czy pilniczek? Cóż Sam wiesz jaka jest rzeczywistość.Dawno temu juz ostrzegano przed "milusińskimi" w sieci i to nie jest nowość-przypomniec nie zaszkodzi -bo wiesz...tu milusi,cacusi,a potem okazuje się furiat-mało takich przypadków?No sam se odpowiedz Ty piszesz,że ja "pluje jadem" -czy coś w tym stylu,a ja zaś napisałam,żeś jest zniewieściały ,pedantyczny az nadto laluś . Ale nie ma się co martwić,teraz już dożo jest takich "mężczyzn"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
(...) A pisanie o rodzinie, i snucie jakichś domysłów, to już "włażenie w buciorach" w prywatne zycie Jurka,a to już nie jest ładne.
To ilu was tam się kryje po tej drugiej stronie pod pseudonimem Edyta, bo jedna skóra to chyba takiej różnorodności postaw nie ogarnie.Żeby było jasno,to ja nie snuje domysłów w tym przypadku.Po prostu jesteś "milusi" ,pedantyczny i nie wydaje mi się,żebym pisała tutaj o Twojej rodzinie i tym samym nie " włażę Tobie w buciorach" ,bo gdyby tak było,to oznaczałoby ,że Ty też mi "włazisz w buciorach " -więc ten Twój post z moim cytatem,jest trafiony jak kulą w płot.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Pisz do admina by wyedytował te nieszczęsne posty, a sprawa ulegnie zapomnieniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|