Autor
|
Wtek: *** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. *** (Przeczytany 363305 razy)
|
Edyta
Go
|
A jak o tobie Edyta, to nie zgłaszam. "Kto mieczem wojuje, tego karar położy" To nie tak.Wiesz jej życiorys jest podobny do mojego i dlatego pytałam ,czy to o mnie czy o niej ,bo jak o niej to mogła dodać o jej ojcu gwałcicielu ,alkoholiku i damskim bokserze Szkoda mi jej,ale cóż ,takie życie
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Zapomniałem dodać, że znam wiele dorosłych osób, które zostały wychowane przez dziadków, a nie rodziców, bo rodzice w tym czasie "kasę trzepali", co im Balcerowicz na papier toaletowy wymienił... Dziś na to jakąś nazwę choroby wymyślili nie sieroca tylko emigracyjna?. I nie ma się czego wstydzić
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
To o Tobie Edytko ten wierszyk???? Bo to bylo o takiej zlosliwej wrednej dziewczynce co sie msci na calym swiecie za nieudane dziecinstwo. Znalazals jakies analogie ???? :shock:A to heca Kurcze i znowu dalas sie sprowokowac, zupelnie niepotrzebnie, grunt to spokoj A poza tym privy lykasz jak kaczka kluchy 8)zreszta nie tylko privy, zostalas wystawiona na probe, po tym jak upublicznialas pw od innych, i zobacz, dalas sie zlapac. Zrobilas Skarbie dokladnie to na co czekalam. MIlego wieczorku. Tylko sie nie denerwuj Edytko
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
To o Tobie Edytko ten wierszyk????
A to jednak o Tobie? Przykro mi naprawdę,ale "sylwiazłodzi" załozyła fajny watek -w sam raz dla Ciebie Może ci się polepszy jak wszystko opiszesz,wszak tutaj każdy chce Ci pomóc i ja też Coś razem wymyslimy,żebyś juz przypadkiem nie sięgnęła po ciasteczka i nie musiała cierpieć
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Wiem ze dobrze mi zyczysz Wiem ,ze Ty wszystkim ludziom dobrze zyczysz, bo masz dobre serduszko, prawda? A rozmowa z Toba , Droga Edytko ,to czysta rozkosz, wznosze sie na wyzyny intelektualne, zawstydzasz mnie swoja wiedza, doswiadczniem, dobrocia i wspolczuciem. Jak juz nie wytrzymasz nerwowo to moze , kurcze nie wiem, uderz w stol, napisz cos komus zeby sie zemscic, zakpij z kogos, poniz,raduj sie jak ktos zachoruje, ach, co Ci zreszta bede doradzala, w tym i tak jestes najlepsza, Skarbie. Do milego
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Monisiu to twe słowka " Kilka dni temu jak juz wszyscy spali sprzatalam szafki w kuchni, i znalazlam wielka paczke chrupek, kilka paczek paluszkow, jakies herbatniki,zawsze chowam takie rzeczy gleboko bo dzieci zjadlyby wszystko na raz. Dalszego ciagu pisac chyba nie musze... trzy dni temu bylo kilka sztuk, przedwczoraj juz troche wiecej, a wczoraj, pomyslalam sobie ze jak niec zlego sie nie dzieje to sobie czytalam i podjadalam..." Pamietasz jak Halinka to Tobie odpowiedziała? "Na pewno zapamiętasz to do końca życia, a w ogóle po co trzymasz tę 'paszę'?" A Ty Moniu Jej odpisałaś : "jaki czlowiek jest slaby i glupi... zapamietam..." W jednym miałaś racje ,ale w drugiej cześci tak bardzo się dziewczynka biedaczka pomyliła i nadal będzie się myliła,bo jest taka jak mówi cześć pierwsza zdania
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie mogę być dla Ciebie niegrzeczna,bo jesteś małą zraniona dziewczynką,która pragnie cierpiec i trzeba Tobie jakoś pomóc PS.Daleko bardzo mi do złości.Cały czas piszesz o niej ,to w takim razie Ty to odczuwasz Martwi mnie ,żebyś w złośc i swej nie sięgnęła po herbatniczki,albo chrupeczki ,bo znów będziesz płakusiała
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Droga Edytko, ja a Ty a, ja b Ty b, cieniutko, cieniutko Sylwia z Lodzi ma wprawdzie jedno dziecko ale nie przesiaduje w internecie calymi dniami , widac dziecku poswieca czas jak prawdziwa, dobra matka,i nie wdzieczy sie do facetow glupawo, to czlowiek ,ktory zasluguje na ogromny szacunek. Teraz nie wiem, czy to czasem nie idiotka :?Jak myslisz ? Skarbie dzis mnie juz nie bedzie , zaluje bardzo Milej nocy
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak myslisz ?
Myslę,że nie powinnaś jadać ciasteczek,ale wiem,ze i tak się na nie rzucisz tak jak to zrobiłas poprzednim razem No jak mogłaś zeźreć takie smieci,jak mogłaś z siebie zrobic śmietnik ,a potem nazywać siebie głupią i naiwną? Ale wiem coś jeszcze . Wiem,że i tak zjesz kiedyś te ciastka znów,bo już kiedyś napisałaś,że nigdy więcej nie popełnisz takiego błedu,a popełniłaś,wiesz dlaczego? bo jesteś słabą małą skrzywdzoną dziewczyną ,która potrzebuje opieki.Krzywdzisz się Moniko Pozdrawiam Cię i wiedz ,że bardzo mi jest ciebie żal.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Droga Edytko, ja a Ty a, ja b Ty b, cieniutko, cieniutko Wiesz co mnie różni od Ciebie? Że nigdy świadomie nie chciałabym się zabić,a Ty tak właśnie chcialaś zrobić ,a masz przeciez dzieci i chciałaś je zostawić
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Skarbie dzis mnie juz nie bedzie , zaluje bardzo Milej nocy Och zapomniałam Ci odpisać Mną się nie przejmuj Kotku ,ciesz się z życia ,bo zycie jest kruche jak ciasteczko . Miłej nocy również Ci zyczę Złotko Tylko czasem się nie denerwuj,bo wiesz,że stres skraca życie A wiem ,że potrafisz się zezłościć ,oburzyć,czy obrazić
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
zajmij sie lepiej dziecmi, mateczko MIlego dnia, i sie nie denrwuj wiecej, bo jak znow bedziesz sie wdzieczyc do obiektywu to bezdiesz musiala w photoshopie te zmarszczki ze zlosci usuwac . Taki krążący w necie cytat mi się zaraz przypomina "nie warto dyskutowac z idiota, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu..." Doskonałe Sławek. Monikaf, daj sobie spokój. Nie warto dyskutować z Elmo (Edytą).
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Lekarko, wyslalam wlasnie pw, z waznym zapytaniem.Bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi. Witaj Edytko, w koncu masz avatarek ktory pasuje do Ciebie chociaz ten z cifem tez nie byl zly, odzwierciedlal mozliwosci umyslowe i predyspozycje wlasciciela.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Witaj Edytko, w koncu masz avatarek ktory pasuje do Ciebie chociaz ten z cifem tez nie byl zly, odzwierciedlal mozliwosci umyslowe i predyspozycje wlasciciela. Monisiu misiaczku.Ten awatarek to specjalnie dla Ciebie PS.Wiesz chyba skończę z Tobą pisanie,bo Ty jesteś na "torbodopalaczu" więc nie mam z Tobą szans (mnie zależy żeby mnie nie zdyskwalifikowano w sporcie )
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
No widzisz Adam319, mojej książki nie przeczytałeś, a więcej wiesz na tematy o których w niej piszę niż Edyta która ją przeczytała . Monikaf - już masz odp.
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
No widzisz Adam319, mojej książki nie przeczytałeś, a więcej wiesz na tematy o których w niej piszę niż Edyta która ją przeczytała . Monikaf - już masz odp. Bardzo dziekuje i nie tylko za odpowiedz a propos klopotow syna,. Jedno krotkie zdanie uswiadomilo mi pewna wazna rzecz, jest Pani, Pani Ewo, madrym czlowiekiem .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No widzisz Adam319, mojej książki nie przeczytałeś, a więcej wiesz na tematy o których w niej piszę niż Edyta która ją przeczytała . Monikaf - już masz odp. Dobrze,ze nie zrozumiałam,bo teraz mogłabym sięgnąć np. po ciasteczko lub zacząc rotować soję czy inne duperele .Mnie wystarcza ŻO, a nie dieta opti
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
I po co początkujący ma zaraz zobaczyć bogactwo emocjonalne forumowiczów? Jak pisać nie na temat to tutaj, zawsze można wkleić cytat z wątku tematycznego wg wzoru: ja bym jednak zmienila na bardziej pasujacy na hitlera, on tez nienawidzil ludzi madrzejszych od siebie a chorych , slabych wykanczal z premedytacja.Chorzy szli jako pierwsi do gazu.... To juz zaczyna byc niesmaczne......jak maka z mlekiem i jajkiem usmazona na margarynie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|