Autor
|
Wtek: *** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. *** (Przeczytany 362050 razy)
|
toan
Go
|
Wczoraj spytałem nasze dziecko, czy nie zna jakieś ciekawej strony w Internecie dla każdego, bo te nutritiondata, lancet ,PANS, AJCN, BBC, CNN, www.coś-tam - serdecznie mnie znudziły!. No i zna z "lekcji informy" : - www.gry.pl - każdy tam znajdzie coś odprężającego dla siebie . Miłej zabawy!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Moje dzieci też tam sobie grają. Jest tam chyba jakieś "ubieranko,przebieranko" -to dla dziewczynek (polecam Ewie ) Uważać trzeba na wiry
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Edyta!, Ewie - raczej nie, ale jeśli masz "procek" "spoko"...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jestem chyba jakaś ociemniała,bo nie jazę o co chodzi z tym "prockiem" PS. Ubieranko przebieranko jest bardzo fajne Można też chyba tam malować paznokcie...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
No właśnie coś dla dziewcząt i nie tylko A dzieko do mnie: "no Tysiu, na Twoim "procku" to wszystko pójdzie..." Ja nie mam doświadczenia na takich stronach, ale jak nasze dziecko mówi o "procku" - to uważam, że to istotna informacja...! Myślę jednak, że pomylił "procka" z "łączem", ale nie wypada mi "dołować" własnego dziecka!. Jest wyjątkowy!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jest wyjatkowy Jak każde dziecko dla swoich rodziców Tak to już jest Jakiś rok czasu temu,albo dwa lata temu, moje córki jeździły na działkę i tam były tulipany i one się nimi zachwycały. Zachwycały się do tego stopnia,że moja młodsza córka mając 4 chyba lata,kazała starszej córce napisac " www.tulipan.pl",a ona napisała i "wyskoczyła" strona ze sklepami erotycznymi (czy coś w tym stylu) . Ja zareagowałam :wyłączyłam stronę i zabroniłam tam wchodzić i wpisywać takie strony. Moje córki nie wiedziały o co mi chodzi. Wychodząc kiedyś do sklepu(tata spał po nocce ,a one same buszowały przy kompie) ,spojrzałam tylko ,a one wiedziały o co chodzi. Wyszłam do przedpokoju i słyszę ,że moja młodsza córka Urszulka mówi szeptem do Zuzi ,aby weszła na stronę "www......",a ja wpadłam i mówię "ja wam dam!"
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Hej - jak gry to tylko http://www.kurnik.pl/polecam szczególnie literaki (odpowiednik scrabble) tam siedzi głównie moje dziecko świetna gra na nauke ortografii
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
hehe no w sumie trafiłaś - "Ojciec Chrzestny" (The Godfather) to jeden z moich ulubionych filmów
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Kiedyś "siedziałam" na "kurniku" ,grałam w warcaby
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Dziekuję za pamiec, Edyto
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Czesia to nawet ja lubię posłuchać.
Mówcie co chcecie ale dzieci najbardziej lubią gry w realu, szczegulnie gdy więcej uczestników bierze w tym udział.
|
|
|
|
|
|
|
Ryjek
Go
|
....To mi nie daje spokoju i prosze o wyjasnienie,jesli ktoś coś wie na ten temat....
A mnie nie daje spokoju, dlaczego "Ryjek leje w ryjek" Beeeeeeeeek! Hik? Hej niedźwiedź, Dzisiaj z rana usłyszałem, że oto nasze ptaszyny powracajom z dalekich krajów i oto tym samym wiosna nadchodzi - "sratatata" pomyślałem - a tu proszę - wchodzę na forum i co widzę? Niedźwiedź przerwał sen zimowy. Czyli albo wiosna albo zapas tłuszczu się skończył. Tak czy siak, każdy powód dobry by się napić czegoś rozgrzewającego.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
No o to chodzi, że zbyt wyraźnie - i to do tego stopnia, że aż niektórych w "oczy kole". Jest fajne zadanie wymagające wyraźnego spojrzenia w wątku o edukacji, 2ch wytrawnych userów podeszło do zagadnienia bardzo ostrożnie
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Jest fajne zadanie wymagające wyraźnego spojrzenia w wątku o edukacji, 2ch wytrawnych userów podeszło do zagadnienia bardzo ostrożnie Adam Ty lepiej napisz jak to jest z kobietami w Chinach. Co zaobserwowales(u kolegow )? Czy Chinki leca na Polakow(bialych) czy raczej z rezerwa?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No o to chodzi, że zbyt wyraźnie - i to do tego stopnia, że aż niektórych w "oczy kole". Jest fajne zadanie wymagające wyraźnego spojrzenia w wątku o edukacji, 2ch wytrawnych userów podeszło do zagadnienia bardzo ostrożnie Rozumiem,że pisząc o wytrawnych userach miałes między drugim userem mnie na mysli ,a o co tam właściwie chodzi ?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Czy Chinki leca na Polakow(bialych) czy raczej z rezerwa? I czy Polacy lecą na Chinki ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|