Autor
|
Wtek: *** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. *** (Przeczytany 362713 razy)
|
Edyta
Go
|
Powtarzam na dobranoc.Zwróc uwagę na to,że ci którzy czytali ksiażkę lekarki i ją uwielbiaja mają ciagoty do "rzeczy" na DO niejadalnych i to jest niedorzeczne,bo przecież książka nosi tutuł "Dieta Optymalna" i pono jest rozszerzeniem wiedzy JKwasniewskiego ,co mnie w sumie dziwi,bo ta rozszerzona wiedza prowadzi do innego sposobu odżywiania(vide posty "fanów" lekarki).
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
No jesli planujesz przeprowadzke na pastwisko ,to soja u Ciebie bardzo wskazana ,przy okazji porotuj se koniczyne i wyke, wyeliminuj wieprzowinke. Przyszłaś z basenu i pewnie coś zjadłaś, ale nie sądzę byś napełniła jelita smalcem do pełna bo już po kilku godzinach wyraźnie odklejasz się od rzeczywistości. To co zjadłaś po basenie? Bo umieram z ciekawości. Obstawiam serek topiony na pieczywie chrupkim Jak pozwolisz by Ci się argumentacja wyrwała i uciekła na łąke to jak możesz liczyć, że głos tutaj zabierze Lekarka czy Morgano by rozwiać Twoje wątpliwości. Ja cierpliwość mam, już mnie niektórzy (pozdrawiam) posądzali, że zajmuję się psychologią.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Dwa jajka z całkiem niezłym kawałkiem kiełbasy -co o tym sądzisz? Powinnam tak mieszać białka,czy zacząc rotować kiełbase,co tydzień? nota bene to troche by mi cięzko było bez niej
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Soja jest "be" ,na DO soi nie jadamy i nikt mi nie wmówi,ze jest inaczej,bo swój rozum mam i myslę samodzielnie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Acha.No i nikt,absolutnie nikt ,kto jest na DO JKwaśniewskiego nie zapomina jadać posiłków wysokotłuszczowych,kto "głosi" takie (....) .ten opowiada jakieś niedorzecznosci. Moze zjadł ten ktoś chrupkie pieczywo,tak jak wspominałeś coś o nim....
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Dwa jajka z całkiem niezłym kawałkiem kiełbasy -co o tym sądzisz? Powinnam tak mieszać białka,czy zacząc rotować kiełbase,co tydzień? nota bene to troche by mi cięzko było bez niej Edyta te Dwa jajka z tym całkiem niezlym kawałkiem kiełbasy,to lubisz zjeść czy w naturze
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Wszystko naturalne ma się rozumieć
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Edyta=Elmo widzi jeden koniec kija.... albo drugi... Nie jest w stanie zobaczyć CAŁOŚCI.
Adas nie podchodzi ten cytat pod wycieczke osobistą o której tak bebnisz od jakiegos czasu?,bo ja sądzę ,że tak -dziwne ,ze tylko mnie zwracasz uwagę
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Całe szczęście, że zjadłaś kiełbasę, a nie pyszną szyneczkę. Miłosiernie receptury kiełbasy nie znalazłem. S z y n k a w i e p r z o w a Mięso wieprzowe kl. I 80,00 kg Mięso wieprzowe kl. III 20,00 kg Polifosforan 0,45 kg Karagen 1,00 kg Cukier 0,80 kg Izolat białka sojowego (SUPRO 595, IPSO MRd) 3,00 kg Mąka ziemniaczana 1,00 kg Askorbinian sodu 0,10 kg Przyprawy 0,20 kg Glutaminian sodu 0,20 kg Woda 80,00 kg Jedno jest pewne, jesz wędliny to jesz soję.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Wszystko naturalne ma się rozumieć Dzisiaj również i ja zjadlem na obiad brokuła ,który narobił tyle zamieszania w innym poście,ale zjadłem go nie używając własnej kiełbasy
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adam.Nie lubię wędlin.Nie jestem na DO lekarki więc unikam soi jak ognia. Jurek.Brokuły są cool
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Całe szczęście, że zjadłaś kiełbasę, a nie pyszną szyneczkę. Miłosiernie receptury kiełbasy nie znalazłem. S z y n k a w i e p r z o w a Mięso wieprzowe kl. I 80,00 kg Mięso wieprzowe kl. III 20,00 kg Polifosforan 0,45 kg Karagen 1,00 kg Cukier 0,80 kg Izolat białka sojowego (SUPRO 595, IPSO MRd) 3,00 kg Mąka ziemniaczana 1,00 kg Askorbinian sodu 0,10 kg Przyprawy 0,20 kg Glutaminian sodu 0,20 kg Woda 80,00 kg Jedno jest pewne, jesz wędliny to jesz soję. Adam ja myślę że Edyta woli kiełbaskę swojską
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Naturalnie ,a Adaś "wyskakuje" z jakaś napompowaną chemicznie szynką -na mysl o takiej mnie mdli .
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Edyta=Elmo widzi jeden koniec kija.... albo drugi... Nie jest w stanie zobaczyć CAŁOŚCI.
Adas nie podchodzi ten cytat pod wycieczke osobistą o której tak bebnisz od jakiegos czasu?,bo ja sądzę ,że tak -dziwne ,ze tylko mnie zwracasz uwagę Tak sobie kulturalni ludzie mówią, że szkoda gadać bo i tak do niej nie dotrze. ************************** A tak to robią obskurne obskurniaki: Tak .jesteś dla mnie zidiociala
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Adam.Nie lubię wędlin.Nie jestem na DO lekarki więc unikam soi jak ognia. Jurek.Brokuły są cool Edytko zastosowałem sie do zaleceń już sprawdzonych ,i zjadłem go Warm
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tak sobie kulturalni ludzie mówią, że szkoda gadać bo i tak do niej nie dotrze.
Ależ unik Niesamowita stronniczość,a podawałes się za takiego " obiektywniaka kulturalnego" -szkoda gadać Na szczęscie jadam dobrze więc nie jestem nadwrazliwa
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adam.Nie lubię wędlin.Nie jestem na DO lekarki więc unikam soi jak ognia. Jurek.Brokuły są cool Edytko zastosowałem sie do zaleceń już sprawdzonych ,i zjadłem go Warm Ok.Jurek.Nie wciągnij się jednak w soje w razie czego-bądź czujny
|
|
|
|
|
|
|
|
|