Autor
|
Wtek: *** Chat, pogawędki, komentarze, aktualności. *** (Przeczytany 362754 razy)
|
_flo
Go
|
PS Sami staniemy się trolami, jak będziemy zagadywać tematyczne wątki. ja tam juz sie z tym pogodzilam, taki jest profil tego forum i w sumie mi to pasuje
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
ps, jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Motyla noga! Kurza twarz ! Nie chce mi sie spać,a rano trza wstać!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Osz kurna chata! czemu nie mówita,ze juz tak późno! spadam..............do jutra ......................tzn. do dziś ....................
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
hejo.Widziałam na "naszaklasa" konto "Optymalni-Dieta Optymalna" -kto to prowadzi?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających. Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych. Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających. Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych. Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających. Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych. Adam, i po co ten donos, nie bierz życia tak poważnie, jak Edyta chce używając cytatów wkładać w Twoje usta nigdy nie wypowiedziane słowa – to trzeba to pozostawić ocenie czytających. Przecież to tylko takie urozmaicenie dyskusji, w przeciwieństwie do smutnego bełkotu coniektórych. I mamy nerwicę natręctw.
Jestem pełna podziwu dla "samodiagnostyki"
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
a moze by tak cala dyspute przenies tutaj (jurek albo jego syn jak beda chcieli to sobie przeczytaja), a tamten watek pozostawic dla Jurka i wiadomosci bezposrednio do Niego i Jego dotyczace Mądrzejszy ustępuje. Znacie to? (...) Co do ludzi to zakłada się, że ich działania nie są do końca przewidywalne - „WOLNA WOLA”. Warto więc patrzeć jak najdalej przed siebie, starać się przewidywać rozwój wypadków, oceniać prawdopodobieństwo zdarzeń na, które nie mamy „bezpośredniego” wpływu. Co do złych ludzi to warto ich unikać tak silnie jak to możliwe, aż do czasu gdy dalsze cofanie przechyla szalę zwycięstwa w nieuniknionym konflikcie na ich korzyść. Człowiek ma dużą siłę sprawczą, problemem dla niego jest tylko zbieranie i analiza informacji, która umożliwia przewidzenie jak ukształtuje się przyszłość w zależności czy zdecydujemy się na dane działanie czy też nie. Potrzebna jest oczywiście również fantazja by nie ograniczać się tylko do prostych działań, ale od czasu do czasu zrobić coś „finezyjnego” czyli mały wysiłek, a wielki pozytywny skutek. (...) Troszkę szeroki cytat, by było w kontekście, ale nadal w temacie „mądrzejszy ustępuje”. Ja bym raczej napisał, że mądrzejszy stara się być konstruktywny. @Sewero Tu powinienem napisać coś by wykazać, że są rzeczy, których nie zniesiesz, wierz mi są takie, masz wyobraźnie, a co tam wyobraźnia, czy można spokojnie czytać, że jest się wyrodnym synem i zrezygnowało się z ratowania życia ojca na korzyść zakupu jakiegoś kolejnego niepotrzebnego luksusowego gadżetu? Czy gdyby dotyczyło to Ciebie osobiście nie skomentowałabyś takiego postu? Więc proszę ostrożniej z tym „dajecie się prowokować”, każdy ma jakieś słabe punkty, a systemy napadu są coraz doskonalsze.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Racja, choć są to w sumie słowa otuchy dla Jurka i jego syna, że nie wszyscy popierają takie „żarty” jakie prezentuje Grizzly. To chamstwo I kategorii i zasługuje na potępienie. I nie ma się co cofać bo za plecami już tylko przepaść.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Patrzę jak drożdże pożerają winogron i nasunęło mi się boldem poważne pytanie z biochemii / chemii: Czym zasilany jest proces przetwarzania wizerunku na propagandę? Nie obserwuję pobierania tlenu, wydziela się metan, siarkowodór i czad. Ale czy możliwe by życie oparte na białku wydalało tlenek węgla?Chyba nie obejdzie się bez dekompozycji przez silne podgrzanie?
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
(...)Malowałam to (link jest łokropnie długi,no ale cus poradze); (...) Na długie linki jest rada wchodzisz na stronę www.tiny.plwklejasz długi link i dostajesz malutki. W tym przypadku wyszło coś takiego: http://tiny.pl/ss8m
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
(...)Malowałam to (link jest łokropnie długi,no ale cus poradze); (...) Na długie linki jest rada wchodzisz na stronę www.tiny.plwklejasz długi link i dostajesz malutki. W tym przypadku wyszło coś takiego: http://tiny.pl/ss8mJak zwykle niezastąpiony w "poradach internetowych" i nie tylko "adam319"! Dzięki! Będe wiedziała na przyszłość PS.Jak cudnie być miłą ,uprzejmą,grzeczną i takie tam ...
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Fajna sprawa, można sobie tak wydłubać rzeźbę, albo i obraz w domu, rodzina nie jest zaniedbywana, a trochę gotówki zawsze wpadnie. Pozdrawiam,
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
(...)Malowałam to (link jest łokropnie długi,no ale cus poradze); (...) Na długie linki jest rada wchodzisz na stronę www.tiny.plwklejasz długi link i dostajesz malutki. W tym przypadku wyszło coś takiego: http://tiny.pl/ss8mJak zwykle niezastąpiony w "poradach internetowych" i nie tylko "adam319"! Dzięki! Będe wiedziała na przyszłość PS.Jak cudnie być miłą ,uprzejmą,grzeczną i takie tam ... szybko sie uczysz,tylko przestan sama siebie wychwalac
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Fajna sprawa, można sobie tak wydłubać rzeźbę, albo i obraz w domu, rodzina nie jest zaniedbywana, a trochę gotówki zawsze wpadnie. Pozdrawiam, Moja znajoma zajmuje sie artystycznym wykończeniem wnetrz na zamówienia (pokoje dziecinne ,sypialnie itp ) -to jest super sprawa (ja sobie zrobiłam kuchnie) . Ja sie zadowalam malowaniem w domu (kopiowaniem) -nie mam za bardzo jak wyjść na dłużej z domu bez dzieci -a z resztą nawet nie chce ,bo lubie byc w domu z dziecmi Mój mąż mnie zacheca wykonania fresku -to by było dopiero super!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
(...)Malowałam to (link jest łokropnie długi,no ale cus poradze); (...) Na długie linki jest rada wchodzisz na stronę www.tiny.plwklejasz długi link i dostajesz malutki. W tym przypadku wyszło coś takiego: http://tiny.pl/ss8mJak zwykle niezastąpiony w "poradach internetowych" i nie tylko "adam319"! Dzięki! Będe wiedziała na przyszłość PS.Jak cudnie być miłą ,uprzejmą,grzeczną i takie tam ... szybko sie uczysz,tylko przestan sama siebie wychwalac Juz przestane
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
w kuchni,lazience,w pokuju no i na kazdej scianie,uwielbiam freski
|