renia
|
A mnie przestała smakować wódka... wystarczy, że załapie ze 100g smalcu lub masła i już mi wódka nie wchodzi...
to bieda...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jądra? Znaczy jądra pestek migdałów, naturalnie... Bo one mają taką amigdalinę, co się wit. B17 nazywa i ponoć bardzo dobra na raka jest. Jądra grassfeedersów też podobno ją mają. Jednych jeszcze nie jadłem, drugich już nie. Ale wszystko przede mną, bo mi już zakola nie straszne
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jądra? Znaczy jądra pestek migdałów, naturalnie... Bo one mają taką amigdalinę, co się wit. B17 nazywa i ponoć bardzo dobra na raka jest. Jądra grassfeedersów też podobno ją mają. Jednych jeszcze nie jadłem, drugich już nie. Ale wszystko przede mną, bo mi już zakola nie straszne Jeszcze wytrzeszcz grozi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A mnie przestała smakować wódka... Jak nieczysta, to może w drinkach będzie wchodziła?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dawno temu jak wojna jaruzelska była, to czysta z coca-colą i lodem królowała na imprezkach!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano potwierdzam...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Oj bida, bida, bo się przyzwyczaiłem i tęsknię teraz Drinki nie wchodzą w grę, po porstu zamiast pół litra wypija się kieliszeczek lub dwa i styknie
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A, to jednak tak trochę potrafisz się przymusić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj bida, bida, bo się przyzwyczaiłem i tęsknię teraz Drinki nie wchodzą w grę, po porstu zamiast pół litra wypija się kieliszeczek lub dwa i styknie A gdyby tak taką optymalną "jajcówkę" - ajerkoniak?
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Bardzo lubie, musze to przemyśleć
|
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Gra warta świeczki... Bez przesady Ale zaszczepiłaś mnie Ty to umiesz człowieka namówić
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gra warta świeczki... Bez przesady Ale zaszczepiłaś mnie Ty to umiesz człowieka namówić tylko szkoda, że do złego ... Gdzież do złego! Świeczka to taki "wstęp do Raju" przecież jest. I dopiero wtedy zaczyna się prawdziwe życie- dla wielu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O co Tobie chodzi?
|
|