Rajano
Go
|
Prawda o słodziku ASPARTAM Powszechnie dziś używany sztuczny słodzik, aspartam, uznać można za kamień milowy w historii przemysłu dietetycznego, który powoduje nowotwory mózgu, ślepotę i choroby układu limfatycznego. Od wprowadzenia aspartamu na rynek w 1983 roku tylko w USA wzrosła o 60% liczba przypadków nietypowych nowotworów mózgu, a osób cierpiących na cukrzycę o 30%. Wielu lekarzy zaczęło uświadamiać sobie, że coś jest nie w porządku.
EMISJA: 20 LUTEGO, ŚRODA GODZINA 20:50, PROGRAM PLANETTE, "RAKOTWÓRCZA SŁODYCZ" Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Prawda o słodziku ASPARTAM Powszechnie dziś używany sztuczny słodzik, aspartam, uznać można za kamień milowy w historii przemysłu dietetycznego, który powoduje nowotwory mózgu, ślepotę i choroby układu limfatycznego. Od wprowadzenia aspartamu na rynek w 1983 roku tylko w USA wzrosła o 60% liczba przypadków nietypowych nowotworów mózgu, a osób cierpiących na cukrzycę o 30%. Wielu lekarzy zaczęło uświadamiać sobie, że coś jest nie w porządku.
EMISJA: 20 LUTEGO, ŚRODA GODZINA 20:50, PROGRAM PLANETTE, "RAKOTWÓRCZA SŁODYCZ" Pozdrawiam
Rajano dzieki za info. Pewnie po ogladaniu tego filmu "usztywnimy" nasze stanowisko co do kupowania w "markietach" Ale plankton i tak w dalszym ciagu bedzie pozeral markietowy "syf"
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Czy o tym "planktonie" pisal --grizzly??
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Grizzly to urodzony przyrodnik,to pewnie o tym pisał
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
TO JUŻ DZIŚ NIE ZAPOMNIJCIE!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
O widzisz Dzieki ,że przypomniałeś,bo np. ja zapomniałam,a bardzo chcę to obejrzeć .
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
[q EMISJA: 20 LUTEGO, ŚRODA GODZINA 20:50, PROGRAM PLANETTE, "RAKOTWÓRCZA SŁODYCZ" Pozdrawiam TO JUŻ DZIŚ NIE ZAPOMNIJCIE!Dziękuję!!! SUPER PROGRAM. Bardzo dużo wiedziałem na temat tej trucizny, ale z tego programu dowiedziałem się jeszcze więcej. Gdyby Premier Tusk zakazał stosować Aspartam i zalecał stosowanie żywienia optymalnego to zdrowie Polaków byłoby fantastyczne i pierwszy cud można by zaliczyć który przyniósł by milionowe oszczędności w służbie zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Witam Osoby które jeszcze nie oglądały tego programu, maja kolejną szanse: najbliższe emisje w Planete: 07.03 piątek, godz. 17.40 10.03 poniedziałek, godz. 18.35 19.03 środa, godz. 13.40 Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Kto ma możliwość niech koniecznie zobaczy ten program o Aspartamie. Ja cały sobie nagrałem na CD. Tak przy okazji Michał Kamiński z kancelarii Prezydenta przed trzema dniami w prasie chwalił się, że się odchudza bo pije odchudzającą Coca-colę. Za to dostał buziaka od żony. Bardzo serdecznie się ubawiłem tym jego odchudzaniem Skoro amerykanie już dotarli z Aspartanem do naszego Ministra w Kancelarii Prezydenta to czego możemy oczekiwać od takich osób którym Aspartam wypierze mózg do reszty. A później gadają byle co i byle jak nie wiedzc o tym, że wpłym na to ma właśnie ASPARTAM!!!
|
|
|
|
|
|
|
Flawia
Go
|
oj nie widziałam tego programu... Morgano, a da się Twoje nagranie umieścić w sieci?
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Flawia. Przykro mi ale nie wiem jak bym mógł umieść ten materiał w materii komputerowej jestem zbyt słaby. Ale polecam ći mogą książkę która jst dostępna na www.dr Kwaśniewski.pl http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&cat=1&nx=20Tytuł książki Bardzo ważne wiadomości można ją sobie ściągnąć na komputer. Tam bardzo szczegółowo opisuję tę Amerykańską truciznę. Możhttp://dr-kwasniewski.pl/?id=2&cat=1&nx=20 koś pomoże przekierować Ci ten link po kliknięciu.
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
oj nie widziałam tego programu... Morgano, a da się Twoje nagranie umieścić w sieci?
Jutro powtórka jest, sobota 12.04.2008 Planete 18:40 Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Adiqq
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Flawia
Go
|
a 12 w sobote o 18 40 na planete ie było tego filmu! tylko ciągle byli żydzi i żydzi....
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
|