Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: "Gry satelitarne", czyli... (Przeczytany 44439 razy)
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
A może chodzi o post?
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A nie,nie jeden jest większy,ale nic nie szkodzi
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Mogę wyrównać, ale do większego, czy do mniejszego?
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A może chodzi o post?
Fajowy post
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
No teraz jest równiusieńko! zgodnie z życzeniem! Ale taki powiększający się od p do t -nie wygląda źle!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Ale starczy tego dobrego, bo zaraz ktoś tu będzie wypominał, że zamiast umartwiać się cudzymi problemami , to sobie lekko temat traktujemy! .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Teraz wszystko gra!!! Dziękuję!!!
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕tylko sprawdzam sobie elastyczność systemu Za starych dobrych czasów, jak były tylko drukarki rozetkowe (drukowały literki, a nie grafikę) to można było z literek poskładać portret np. Lecha @Toan Po prostu opanowała nas „głupawka” w obliczu nieuchronnej apokalipsy
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
@Toan Po prostu opanowała nas „głupawka” w obliczu nieuchronnej apokalipsy O właśnie Taka zbiorowa "histeria"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕↕
Już nie pytam jak wklejasz te strzałki,bo bym tu do rana siedziała
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Nie mogłem się powstrzymać, taki fajny ten Ryjek i tak się kojarzy z wczorajszym zaćmieniem Księżyca. Dobrze skonfigurowany komputer z prockiem 1.5GHz wystarczy by wyświetlić te Ryjki w pełnej szybkości.
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
z przestrzeni leci cos co ma okolo 100 kilometrow srednicy ziemia jest na drodze tego czegos ,o tym pisali majowie , nie pisali natomiast o koncu swiata...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
To w czym jest problem?, Naturalna sprawa w Kosmosie. Jeśli trafi, to bardzo dobrze, że takie duże - szybciej się odparuje. Bardziej "humanitarne" niż powolne zdychanie z głodu... A jak nie trafi - no to dalej trzeba się będzie "męczyć" do następnej "przepowiedni". I tak do samej śmierci...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A jak nie trafi - no to dalej trzeba się będzie "męczyć" do następnej "przepowiedni". I tak do samej śmierci... Jak nie trafi,a przeleci "blisko",to dopiero będą "zaburzenia" z przestrzeni leci cos co ma okolo 100 kilometrow srednicy ziemia jest na drodze tego czegos ,o tym pisali majowie , nie pisali natomiast o koncu swiata...
Jak sobie coś takiego uzmysławiam (czasem tak się dzieje,zwłaszcza jak już leżę w nocy na łóżku) to robi mi się "duszno" A robi mi się jeszcze bardziej "duszno",jak sobie pomyslę,że być może (ponoć) nasz Układ Słoneczny "wciągany" jest przez czarną dziurę ,choć te moje obawy porównuję do lęku mrówki przez oceanem - czy ma to sens?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Errata.Miało być "naszą galaktykę",a nie nasz "Układ Słoneczny".
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|