Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: "Gry satelitarne", czyli... (Przeczytany 44437 razy)
|
kodar
Go
|
z przestrzeni leci cos co ma okolo 100 kilometrow srednicy ziemia jest na drodze tego czegos ,o tym pisali majowie , nie pisali natomiast o koncu swiata... kazdy przyciaga,to o czym mysli i na co zasluguje :Pnie pisali, :xto dlaczego kalendarz zakonczyli na 20013
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Cztery fotki wysokiej rozdzielczości z akcji zestrzelenia
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Kurcze! Fajne fotki zrobiłeś! .Pewnie posiadasz profesjonalny sprzęt,nie pisałeś o tym dotąd .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jeszcze jedno Adam.Jak masz takie mozliwości,to zrób dla mnie fotkę Saturna-chciałam wkleić do mojego awatara ,ja nie mam takiego sprzetu,bo bym sobie sama zrobiła
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adam jesteś COOL! Piekne fotografie,naprawdę piękne! Jestem pod wrażeniem Twoich mozliwości Dzięki,że zrobiłeś to specjalnie dla mnie Ja muszę kupić jakiś teleskop i sobie poobserwuję.Ponoć pieknie widać Saturna Ty to robiłeś z satelity?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Adam jesteś COOL! Piekne fotografie,naprawdę piękne! Jestem pod wrażeniem Twoich mozliwości Dzięki,że zrobiłeś to specjalnie dla mnie Ja muszę kupić jakiś teleskop i sobie poobserwuję.Ponoć pieknie widać Saturna Ty to robiłeś z satelity? Poki co nie jestem googlem, a czekającym na Emmę mieszkańcem Śląska
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja już chyba mam za oknem tą Emmę. Przed chwilą byłam w sklepie i szłam koło drzew,a ostrzegają ,żeby koło nich nie chodzić.Szłam jak "na szpilkach" i myślałam sobie,żeby tylko mi coś nie spadło na głowę.Mówię Ci,ze masakra ,byla burza u mnie ,znów zacina . W nocy ma być ponoć gorzej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|