|
vigo
Go
|
Ciekawe co z Pijo71 autorem tego wątku bo aż żal mi się go zrobiło - był autentyczny ze swoim problemem. Być może miał zrytą florę bakteryjną przez np. antybiotyki i "wystarczyłyby" dobre bakterie SBO. Na zgagę - Betaina HCL. Ponieważ zgaga w 80% to niedokwaśność żoładka, a nie nadkwaśność i Polprazol tylko pogarszał jego problem, itd. K...wa, a jak czytałem tych nawiedzonych młotów sprzed 10 lat ("bo mi ŻO pomogła to i Tobie musi, widocznie źle stosujesz") to aż żal dupę ściskał i ściska do tej pory.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słusznie. Dlatego ŻO jest dla zdrowych, a DO dla chorych i powinna być dobrana indywidualnie. I cudów oczywiście nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie może być! A ja słyszałem, że to jedna, jedynie słuszna dieta dla wszystkich! A najważniejsza jest "formuła 30g" i "maszyny jądrowe na pustyni", że o "zaszyfrowanych listach od Clinton" nie wspomnę! I peruka do tego...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Za cztery dni Prima Aprilis.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie może być! A ja słyszałem, że to jedna, jedynie słuszna dieta dla wszystkich! A najważniejsza jest "formuła 30g" i "maszyny jądrowe na pustyni", że o "zaszyfrowanych listach od Clinton" nie wspomnę! I peruka do tego... Nie zapominaj o sloiku miodu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ale akacjowy, tylko akacjowy. Po nim cukier prawie nie skacze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jaki dobry "na serce" dzięki fruktozie!
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Na nerwice to dobra nalewka z dziurawcem jest. Teraz nie jest za jasno to i poparzeń skóry nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
franc99
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Nie wiem dlaczego tylko na frytkach im to wyszło, skoro od dawna wiadomo, że Polak głodny to zły.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie robaki zlagodza depresje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
I nareszcie na legalu będą mogli zalewać robaka.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ze sznapsikiem I bialeczko sie szybko wchlonie
|
|