|
vigo
Gość
|
Ciekawe co z Pijo71 autorem tego wÄ
tku bo aĹź Ĺźal mi siÄ go zrobiĹo - byĹ autentyczny ze swoim problemem. ByÄ moĹźe miaĹ zrytÄ
florÄ bakteryjnÄ
przez np. antybiotyki i "wystarczyĹyby" dobre bakterie SBO. Na zgagÄ - Betaina HCL. PoniewaĹź zgaga w 80% to niedokwaĹnoĹÄ ĹźoĹadka, a nie nadkwaĹnoĹÄ i Polprazol tylko pogarszaĹ jego problem, itd. K...wa, a jak czytaĹem tych nawiedzonych mĹotĂłw sprzed 10 lat ("bo mi ĹťO pomogĹa to i Tobie musi, widocznie Ĺşle stosujesz") to aĹź Ĺźal dupÄ ĹciskaĹ i Ĺciska do tej pory.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
SĹusznie. Dlatego ĹťO jest dla zdrowych, a DO dla chorych i powinna byÄ dobrana indywidualnie. I cudĂłw oczywiĹcie nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Nie moĹźe byÄ! A ja sĹyszaĹem, Ĺźe to jedna, jedynie sĹuszna dieta dla wszystkich! A najwaĹźniejsza jest "formuĹa 30g" i "maszyny jÄ
drowe na pustyni", Ĺźe o "zaszyfrowanych listach od Clinton" nie wspomnÄ! I peruka do tego... Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Za cztery dni Prima Aprilis.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie moĹźe byÄ! A ja sĹyszaĹem, Ĺźe to jedna, jedynie sĹuszna dieta dla wszystkich! A najwaĹźniejsza jest "formuĹa 30g" i "maszyny jÄ
drowe na pustyni", Ĺźe o "zaszyfrowanych listach od Clinton" nie wspomnÄ! I peruka do tego... Nie zapominaj o sloiku miodu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ale akacjowy, tylko akacjowy. Po nim cukier prawie nie skacze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A jaki dobry "na serce" dziÄki fruktozie!
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Gość
|
Na nerwice to dobra nalewka z dziurawcem jest. Teraz nie jest za jasno to i poparzeĹ skĂłry nie bÄdzie.
|
|
|
|
|
|
|
franc99
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Nie wiem dlaczego tylko na frytkach im to wyszĹo, skoro od dawna wiadomo, Ĺźe Polak gĹodny to zĹy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie robaki zlagodza depresje
|
|