Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Po jakim czasie się chudnie? (Przeczytany 15854 razy)
|
Rudka
Go
|
Syriusz co ty mówisz -u nas w Kraju to same piękności po ulicach chodzą . wydaje mi sie ,ze na ulicy ładniejsze niż w telewizji . Ja naprawde widze mało kobiet grubych . Polki jednak dbaja o linie. Byc może grubaski siedza w domach lub samochodach.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Syriusz.Rudka dobrze mówi,bo widać obserwuje,a ja jak wiem,że ona mówi dobrze,to znaczy,że ja też obserwuję Wystarczy np. przejść się po pasażu w jakims "hipersklepie" i zobaczyć jakie "modelki" chodzą-i ja nie zartuję!
|
|
|
|
|
|
|
Syriusz
Go
|
Syriusz.Rudka dobrze mówi,bo widać obserwuje,a ja jak wiem,że ona mówi dobrze,to znaczy,że ja też obserwuję Wystarczy np. przejść się po pasażu w jakims "hipersklepie" i zobaczyć jakie "modelki" chodzą-i ja nie zartuję! Zgadzam sie z wami, odnosnie Polek. Znam ich cala mase z racji, ze moje dzieci chodzily do polskiej szkoly sobotniej i tam ich widywalem. Tych z nadwaga to bylo moze 5% a poza tym Polki sa wszystkie i wszedzie eleganckie. Wiec jak jest ponad norme a zadbana to jak modelka. Natomiast wsrod Australijek to tylko 5% Francja-elegancja a cala reszta to tlumoki. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
bonafide
Go
|
witam, nie czytalam wszystkich iodp, ale mysle ze nikt nie napisal tegio, co ja: otoz jesli twoja mama w zyciu stosowala wiele diet, ma zaburzona przemiane materii itd to coz.. trzeba na efekty czekac dlugo... kwasniewski pisze o tym w swoich ksiazkach. moja mama tez niestety mimo tego zywienia nie chudnie, bo w przeszlosci poszukujac prawidlowej diety zepsula sobie przemiane materii [teraz pewnie wynosi -100 hehe] pozxdrawiam, mimo wszystko nie poddawajcie sie ! ale efekty moga przyjsc bardzo pozno..
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|