Autor
|
Wtek: nie poce sie !!! (Przeczytany 133786 razy)
|
Edyta
Go
|
Kodar.Jakbys się dobrze przypatrzyła,to zauwazyłabyś ,że to jest kojot.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
moj synek pyta,czy ta owieczka na zdieciu,to baranek? Nie znam się na psach, ale wygląda mi to na szczeniaka owczarka górskiego, ale mogę się mylić
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
moj synek pyta,czy ta owieczka na zdieciu,to baranek? Nie znam się na psach, ale wygląda mi to na szczeniaka owczarka górskiego, ale mogę się mylić myslalam,ze to twoj piesek...
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
[b]moj synek pyta,czy ta owieczka na zdieciu,to baranek? [/b] Nie znam się na psach, ale wygląda mi to na szczeniaka owczarka górskiego, ale mogę się mylić Powiedz mu, ze to ZAJACZEK WIELKANOCNY !
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
[b]moj synek pyta,czy ta owieczka na zdieciu,to baranek? [/b] Nie znam się na psach, ale wygląda mi to na szczeniaka owczarka górskiego, ale mogę się mylić Powiedz mu, ze to ZAJACZEK WIELKANOCNY ! Hana,on nie uwierzy. :lol:Wierzy tylko w to,ze zajaczek roznosi i zakopuje w ogrodku jajka czekoladowe.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
myslalam,ze to twoj piesek...
Jest mój, sam go znalazłem, sam go przyciąłem, sam go skompresowałem
|
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Jest mój, sam go znalazłem, sam go przyciąłem, sam go skompresowałem Czy on jest elektroniczny ?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Jest mój, sam go znalazłem, sam go przyciąłem, sam go skompresowałem Czy on jest elektroniczny ? Gorzej, jest wirtualny i ma 3168 bajtów. Jest nieskończenie płaski, jest wysoki na 80 i szeroki także na 80 pixel'i
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
A klopoty ze wzrokiem ..to nie od NIEGO ?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Kłopoty ze wzrokiem miałem od 1979 do 1997 roku w postaci okularów -1.5 dioptri.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Oj Hana,nie znasz Adama......
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Wróć, od 1986 do 1997 ale to w sumie bez znaczenia
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
..i co na dzisiaj bez okularow ?
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Kodar, a co w NIM takiego jest ?(mam na mysli warte poznania).
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
To było w 1997 roku, tuż przed laserową korekcją wady wzroku. Lekarz miał teorię, że oczy mam dobre tylko rozleniwione więc zapisał mi witaminy i kazał ćwiczyć wzrok by uniknąć zabiegu. Ja jednak byłem pewien swego gdyż miałem zakres ostrego widzenia od 10cm do 67cm czyli zakres akomodacji (w przeliczeniu na nieskończoność) -10dioptri do -1.5dioptri. Uparłem się ustawiłem bezczelnie komputerowe badanie wzroku i jestem szczęśliwym nieposiadaczem okularów od lat 11stu.
Gojenie oczu po zabiegu było ostatecznym impulsem, który zmobilizowało mnie do ŻO.
I dalej w wątku więcej o moich oczach
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Pytam, czy na dzien dzisiejszy nosisz okulary ?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Z oczami mam 0 problemów,
Oczywiście, że od 1997 roku nie noszę okularów, pisałem że mam 0 problemów z oczami, a każdy kto nosi okulary ma oczy chore.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przegrzewania nie popieram, czuję się potem przegrzany i napuchnięty, żadnej radości w tym nie ma. Lubię za to pomoczyć się np. w morzu lub kranówie o temperaturze 10°C i wyjść dopiero gdy zewnętrzne warstwy komórek się wyresetują a nogi zaczynają tężeć. Jest to też doskonałe lekarstwo jak komuś się „nic nie chce”. Gwarantuję, że po kilkudziesięciu minutach takiego moczenia będzie mu się bardzo chciało wyjść z wody. Jak nie zdąży to no cóż – pech Najfajniejsze jest odmarzanie – człowiek wychodzi zdrowy i wesoły po czym w czasie kiedy „odmarza” dostaje silnych dreszczy, po czym jak już wróci do „normalnej” temperatury ciała czuje się świetnie i nie ma nawet mowy o katarze. A najlepsza jest zabawa jak się patrzy na zmarzniętych opatulonych w kurtki i szaliki spacerowiczów na plaży. Polecam, ale tylko dla bezkompromisowo zdrowych Ciekawym jak sobie dziś poczyna... ten "zabawowicz". W ogóle fajny wątek o modzie w 2008.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja się raz tak odwodniłem, że przestałem się pocić
|
|