Autor
|
Wtek: nie poce sie !!! (Przeczytany 133792 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Często umierają na niewydolność nerek, tyle białka i chemii, nie dziwota. Co roku staram się nakarmić własną samotność pobytem w górach. Biorę psa, pałatkę, prowiant i znikam na tydzień, półtora. Któregoś roku pobłądziłem i nie znalazłem na czas wodopoju. Mimo, że bardzo oszczędzałem to, co w manierce, poważnie się odwodniłem. Skurcze, skurcze żołądka, osłabienie wzroku i senność, kolorowe koła przed oczami i nieodparta chęć na wodę, woda staje się centrum wszechświata. Na szczęście w porę znalazłem leśne źródełko, nic mi w życiu tak nie smakowało Nie życzę nikomu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to prążkowanie to jakieś specjalne ćwiczenie jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przecież bierze psa...!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież bierze psa...! Tym bardziej, wodą się dzielą
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przecież bierze psa...! Tym bardziej, wodą się dzielą Jak się dzielą, to pies też bierze wodę.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież bierze psa...! Tym bardziej, wodą się dzielą Jak się dzielą, to pies też bierze wodę. Miał, ale wypił. Potem piliśmy moją. Potem żuliśmy szczaw i rozchodnik. Potem dwa dni nic... A potem musiałem durnia odciągać od wodopoju, by się nie pochorował...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przecież bierze psa...! Tym bardziej, wodą się dzielą Jak się dzielą, to pies też bierze wodę. Miał, ale wypił. Potem piliśmy moją. Potem żuliśmy szczaw i rozchodnik. Potem dwa dni nic... A potem musiałem durnia odciągać od wodopoju, by się nie pochorował... Durnia? Bo się w eskapadę dał wciągnąć? Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przecież bierze psa...! Tym bardziej, wodą się dzielą Jak się dzielą, to pies też bierze wodę. Miał, ale wypił. Potem piliśmy moją. Potem żuliśmy szczaw i rozchodnik. Potem dwa dni nic... A potem musiałem durnia odciągać od wodopoju, by się nie pochorował... Durnia? Bo się w eskapadę dał wciągnąć? Na przykład. No. Bo jak jest dobrze, to jest dobrze, a jak źle, to wszystko! Gdybyśmy obaj odwalili kitę na biwaku, jego pani urwałaby mi ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pod jednym dachem śpicie- toś twardziel.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Lubię historie prawdziwe. Podaj- proszę, jakiś link do tej rośliny "nic", którą przez dwa dni żuliście. A bez kalamburu- co to było, dwa dni po Gołoborzu?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lubię historie prawdziwe. Podaj- proszę, jakiś link do tej rośliny "nic", którą przez dwa dni żuliście. A bez kalamburu- co to było, dwa dni po Gołoborzu? Bez kalamburu, bo i czym niby? To były Leluchy 2007 chyba. Reszty pytań nie panimaju
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie naciskam. Ale Leluchy, czy Leluchów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie naciskam. Ale Leluchy, czy Leluchów. Ależ ciśnij śmiało, byle czytelnie Mi też ta nazwa nie leży, można mówić Góry Czerchowskie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Masz mnie. Tam praktycznie same lasy i potoków w bród. Jaka to była pora roku, bo od maja do października ksilitol da się jakoś udoić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Masz mnie. Tam praktycznie same lasy i potoków w bród. Jaka to była pora roku, bo od maja do października ksilitol da się jakoś udoić. Koniec czerwca. A potok jakby był, to bym się odwadniał? He,he, panie survival, biegunki się nie ryzykuje bez potrzeby Trudno uwierzyć, co? Czy Jan był Chrzcicielem?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Masz mnie. Tam praktycznie same lasy i potoków w bród. Jaka to była pora roku, bo od maja do października ksilitol da się jakoś udoić. Koniec czerwca. A potok jakby był, to bym się odwadniał? He,he, panie survival, biegunki się nie ryzykuje bez potrzeby Trudno uwierzyć, co? Czy Jan był Chrzcicielem? Potok- wiadomo! Pisałeś, żeś błądził. Ja jedynie ustalam między którymi potokami to było. Ech ta "Polska tradycja"- nie o żłopaniu, aż do sraczki, czy biegunki, a o ratunku przed odwodnieniem... psa myślałem. Tyle co na "durnym", psim języku się zmieści. Wątków wiary w opowieść nie wplataj, bo... nie uwierzę.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A to prążkowanie to jakieś specjalne ćwiczenie jest? A budowę mięśni znasz? To można sobie poczytać. A dlaczego kulturyści odwadniają się przed pokazem ? Tez można znaleźć. A dlaczego to jest głupie , bo każde zaburzenia gospodarki elektrolitowej w organizmie są głupie. A jak robi się to często to jest głupie na maksa. Itd.itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|