Edyta
Go
|
Świat schodzi na psy: Najlepszy golfista na świecie jest czarny. Najlepszy raper na świecie jest biały i....największy mędrzec na świecie ma 32 lata "wileki krzy" to nick pochodzący od wzrostu,czy od tego,że jesteś wielki w swojej miejscowości? Czy w tej miejscowości macie prąd? Tzn.czy oprócz Ciebie ma jeszcze ktoś prąd?
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
ja jestem na diecie koło 10 lat i smiem twierdzić że nikogo nie przekonacie nawet wyciągając ręke kiedy ktoś stoi nad grobem ,miałem takie przypadki . No potwierdzam. "Bo jak to może być, że ty wierzysz w takich szarlatanów? Jak jeden facet, któremu zabrano uprawnienia medyczne (!) może być mądrzejszy od naukowców i milionów uznanych lekarzy specjalistów na całym ziemskim globie ?! No zastanów się. Przecież gdyby to co mówi było prawdą, nie było by chorób, wszyscy by się wyleczyli a szpitale i przychodnie by dawno zbankrutowały."
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
"wileki krzy" to nick pochodzący od wzrostu,czy od tego,że jesteś wielki w swojej miejscowości? Czy w tej miejscowości macie prąd? Tzn.czy oprócz Ciebie ma jeszcze ktoś prąd?prąd robimy takim wielkim kieratem ,cała wieś kręci a ja serfuje po necie mędrzec to za wielkie słowo i ciesze sie że nadworny błazen zwrócił mi uwage
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie przejmuj się ,bo widzę,że się rozindorzyłeś Rozśmieszyło mnie poprostu,ze ktoś może Ciebie mieć za mędrca,po takich postach między innymi po tym poście o dżemie
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
[color=Blue]Nie przejmuj się ,bo widzę,że się rozindorzyłeś Very Happy Rozśmieszyło mnie poprostu,ze ktoś może Ciebie mieć za mędrca,po takich postach między innymi po tym poście o dżemie Very Happy[/colo pisarz ze mnie kiepski i intelektualnie niedomagam
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Chyba nie masz na mysli stylistyki i ortografii,bo nie o to biega
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
poddaje sie ale nie wiem o co biega
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Dobra "wielki krzy" Skoro taki masz nick,to musisz być wielki i już Pozdr
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
post bez ironi to post bez znaczenia?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Teraz ja nie wiem o co Ci chodzi Mam Ci pisać jak ja Ciebie widzę? Bo dotąd tak robiłam,ale mi się już nie chce,bo i po co ciągnąć,coś co jest bez jakiegoś większego znaczenia?.Może mi się nie chcieć?
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
ty nie zrozumiałas tego postu na którym oparłas swoje poglądy więc ta dyskusja faktycznie jest bez znaczenia
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Post na którym oparłam swoje poglądy, jest dosyć wymowny,takze nie ma mowy o jakimkolwiek niezrozumieniu.
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
zazdroszcze ci takiej przenikliwej znajomosci ludzkiej natury ,to wrodzone czy nabyte umiejętnosci pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Oczywiście ,że wrodzone,mam to po moim pradziadku Tak się w sumie zastanawiałam parę chwil temu (tak,tak zastanawiałam się ),że Ty pisząc ten post ,na który zwróciłam uwagę,wcale tak nie myślałeś Ale nie napiszę Ci, o który post mi chodzi Zresztą to już nie ważne.Oceniając człowieka jedynie po postach,można się mylić i być może ja się pomyliłam (mam nadzieję ) Pozdrawiam również PS. Mam tyle lat co Ty
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Abstrachując od małej gafy wielkiego krzy, bycie "mędrcem" nie zależy zawsze od ilości lat. Taki Bill Gates np był "mędrcem od komputerów" już jako dzieciak.
Zresztą są różne definicje "mędrca". Usłuszałem kiedyś taką: "Mędrzec to ktoś kto po prostu świetnie poradzi sobie w każdym czasie i w każdych okolicznościach."
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Mam inny obraz mędrca Długość życia świadczy o bogatszym doświadczeniu . A co do Bila Gates'a to jego atutem jest posiadanie talentu marketingowego, bez niego nie osiagnąłby pewnie tego, co osiągnął i nazywanie go za to mędrcem to pomyłka.
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Długość życia świadczy o bogatszym doświadczeniu . oj nie zawsze
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
Ale nie napiszę Ci, o który post mi chodzi Zresztą to już nie ważne.Oceniając człowieka jedynie po postach,można się mylić i być może ja się pomyliłam (mam nadzieję Pozdrawiam również wiele zamieszania mogą wywołać nieprzemyslane do końca słowa ,wiem o który post chodzi i przepraszam mam nadzieje że nie spłonę na stosie inkwizycji tego forum ,
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Zawsze powtarzam: "nie ma to jak wzajemne zrozumienie" .
|
|
|
|
|
|
|
|