forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-03-19, 09:25:20

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.
657725 wiadomoci w 4058 wtkach; wysane przez 27 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: startom
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Twaróg z kwaszonym ogórkiem
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 2 3 4 [5] Do dou Drukuj
Autor Wtek: Twaróg z kwaszonym ogórkiem  (Przeczytany 70123 razy)
Zofia
Jr. Member
**
wiadomoci: 2290


Odp: Twaróg z kwaszonym ogórkiem
« Odpowiedz #80 : 2021-09-13, 09:04:29 »

To jest kontrolowane gnicie - w "serniku"  powinno pozostać około 25% twarogu i 75% zgnilizny.  Cool
Dla Smile smaku (podniebienia) czy wartości odżywczych?
Zapisane
admin
Administrator
Hero Member
*
wiadomoci: 23475


WWW
Odp: Twaróg z kwaszonym ogórkiem
« Odpowiedz #81 : 2021-09-13, 12:11:46 »

W to nie wnikam.  Laughing
Zapisane

Strony: 1 2 3 4 [5] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.025 sekund z 21 zapytaniami.