Autor
|
Wtek: spiskowa teoria dziejów od nowa (Przeczytany 166274 razy)
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...W Au od "Polakow" pisze w cudzyslowiu, poniewaz byli to Polacy zydowskiego pochodzenia albo inaczej mowiac Zydzi polskiego pochodzenia spotkalo mnie wiele przykrosci ale o tych nie bede rozpisywal sie. Nawet w Polsce moja rodzina cierpiala od Zydow, ktorych Stalin przegonil ze swoich terenow...
Syriusz wszystko faktycznie zalezy od tego do jakiej "kasty" sie nalezy!!! To jest swieta prawda!!! Zyd, Niemiec czy Arab, Rosjanin, na zapach "planktou"zawsze "ustawia sie bokiem" Wszelkie "komunistyczne zabobony" ze wszyscy jestesmy "rowni"to fikcja i klamstwo, tylko idiota takie brednie "lyka" Wiec nic dziwnego ze mamy "MATRIX 90/10"
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
ha ha koniowi to powiedz toż to bardzo głupi niewolniczy naród dojony przez własną elitę i spisywany na straty aby się o swoje nie upomniał co wcale nie przeczy że sam owe elity umie hodować
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
postrzegaj tedy tą rzeczywistość jaka jest, a nie taką jak ci malują zapytam dlaczego jak świat wielki naród "miłujący" wszyscy mają za pasożyda gdziekolwiek się znalazł ? odpowiem też jak nie kapujesz o co chodzi jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze idzie o kase kasa daje władzę, i uzależnia twoi bracia dawno to odkryli i robią wszystko w zorganizowany sposób aby ową władzę niepisaną zdobyć omamiają wszystkich, mącą i sieją zamęt, opluwają i depczą wszystkie wartości i świętości nie szczędząc własnych pożydecznych idiotów których ulokowali wszędzie aby mącić i kasę wyciągnąć ps. masz klapki na oczach i nie widzisz że dziś już wszyscy znajacy pieniądze dla nich pracują i siedzą w ich kieszeni?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ciekawe dlaczegóż nie otwierałes swej "muzułmaskiej buzi",kiedy to twoi "zamszowi" ziomale mordowali czarnych chrzescijan w Darfurze? I dalej mordują. Tu cie krzywdy nie bolą.Natomiast przy paru egzekucjach "terrorystycznych świń" z Hamasu podnosisz larum,jakby Ci paznokscie żywcem wyrywali. O co chodzi właciwie? Krzywda Afrykan cie nie boli? Czyżby Arabusom wolno było mordować ? Czy uważacie czarnych za świnie?,tylko dlatego,ze nie mają karabinów i czołgów ,a całe ich uzbrojenie to maczety i ich własne zeby. Ali nie piernicz smutów .Przez całe wieki handlowali niewolnikami twoi "zamszowi bracia" i nie przejmowali sie innymi ludźmi. Sprzedawali ich Portugalczykom,Anglikom,Amerykanom. Arabowie,to "rak" Afryki,by nie powiedzieć świata.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jeszcze jedno pytanko; Kto zapraszał Arabów do Afryki? Zechciej odpowiedzieć. Mają "akt notarialny"? .Nie mają.Wiec co tam robią?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Przegiąłes pałe Ali. Nie kontrolujesz sie-to widać.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No i w ogóle to sie tak mocno nie angazuj. Nie rozumiem w ogóle Twojej nienawisci do Żydów. Czy jakby Ci dać bron,to byś wszystkich wystrzelał,czy jak? Myslisz,ze ja łaze i wykorzystuje ludzi jak Ty to widzisz? W kazdym narodzie jest "plankton" i "elita" ,są dobrzy i źli ,a Ty wszystkich wkładasz do jednego wora. Czy mnie rownież nienawidzisz,bo mam takie pochodzenie? Jakos ja nie czuje do Ciebie nienawisci.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
W kazdym narodzie jest "plankton" i "elita" ,są dobrzy i źli ,a Ty wszystkich wkładasz do jednego wora. Czy mnie rownież nienawidzisz,bo mam takie pochodzenie? Jakos ja nie czuje do Ciebie nienawisci.
kazdy ma to na co zasługuje ja ci moge tylko współczuć że twoi bracia z elity prowadzą was od holokaustu do holokaustu
|
|
|
|
|
|
|
Syriusz
Go
|
...Mam tam Przyjaciela i On otworzyl moje oczy na to parszywe plemie...
Gdybys mial tam "kobietke" to inaczej bys "spiewal" Ja mam tu kobietke, jedna z Waszych siostr i Ona olewa swoja nacje z racji zezwierzecenia wiekszosci ichnich elit. Zupelnie tak samo jak oni olewaja swoj plankton.
|
|
|
|
|
|
|
Syriusz
Go
|
...W Au od "Polakow" pisze w cudzyslowiu, poniewaz byli to Polacy zydowskiego pochodzenia albo inaczej mowiac Zydzi polskiego pochodzenia spotkalo mnie wiele przykrosci ale o tych nie bede rozpisywal sie. Nawet w Polsce moja rodzina cierpiala od Zydow, ktorych Stalin przegonil ze swoich terenow...
Syriusz wszystko faktycznie zalezy od tego do jakiej "kasty" sie nalezy!!! To jest swieta prawda!!! Zyd, Niemiec czy Arab, Rosjanin, na zapach "planktou"zawsze "ustawia sie bokiem" Wszelkie "komunistyczne zabobony" ze wszyscy jestesmy "rowni"to fikcja i klamstwo, tylko idiota takie brednie "lyka" Wiec nic dziwnego ze mamy "MATRIX 90/10" Widzisz, ja chcialem zyc bez zobowiazan wiec nie zapisywalem sie do zadnej "kasty" Tu gdzie zyje, mieszka wielu imigrantow z wielu roznych krajow. Sa Niemcy, Austriacy, Jugole, Zydzi, Czesi, Japonczyki i wiele innych narodowosci. Wiekszosc z nich ma wyzsze wyksztalcenie techniczne lub humanistyczne. Oni uciekli tak jak i ja od tej splesnialej cywilizacji, ktora w zawrotnym tempie pedzi do samozaglady. A my tu jestesmy sobie rowni. Nikt nie wymadrza sie i wszyscy wszystkim pomagaja w miare swoich mozliwosci jesli ktos potrzebuje rady czy jakiejs pomocy. Fajnie nam sie tutaj zyje i gdyby tak wszyscy zyli w swoich siedliskach na tym podole ziemskim to napewno bylby spokoj. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja mam tu kobietke, jedna z Waszych siostr i Ona olewa swoja nacje z racji zezwierzecenia wiekszosci ichnich elit.
O! Gdybyście Wy tak wszyscy "olewali" tak jak Ona,to byłby spokój,a tak? Wyzwiska,nienawisc....,co Wy w zasadzie prezentujecie? Czy w zwizku z tym czujecie sie lepsi od tych "zazwierzeciałych elit" ,jak stajecie sie tacy sami? Nienawisc do Żydów wylewa sie z Waszych postów,wiec nie pierniczcie,ze jestescie lepsi,skoro macie takie zdanie o nich,bo jesli tak jest jak piszecie,to jestescie tacy sami,a moze i gorsi. ja ci moge tylko współczuć że twoi bracia z elity prowadzą was od holokaustu do holokaustu
Chyba sobie robisz jaja.Czy człowiek,który nienawidzi Żyda,moze mu wspołczuć? Toz to jajas niedorzeczność!
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A jednak! Myslałam,ze to przejdzie bez echa Pytasz o co w tym wszystkim chodzi? Interpretacje zostawiam zainteresowanym-nie musze wyjasniać
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
A jednak! Myslałam,ze to przejdzie bez echa Pytasz o co w tym wszystkim chodzi? Interpretacje zostawiam zainteresowanym-nie musze wyjasniać Brak odpowiedzi to w pewnym sensie, też odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Radze posprawdzać swoje pochodzenia,bo wielu z Was moze być aszkenazyjskimi Żydami nawet o tym nie wiedząc,no ....a jak nie w 100% -tach,to może niektórzy są "mieszańcami" Jakby Wam dać broń,to wszystkich Żydów "powibijalibiście w pień",a mówicie,ze Żydzi są tacy. Hipokryci. Ta nienawisc,która w Was jest zakorzeniona i wciąż narasta,szkodzi Wam bardziej niż "kromka chleba z margarynom" ,a nie bierzecie tego pod uwage. Tragedia...tragedia.... PS.To tak ogólnie do tych wszystkich "krzykaczy"- hipokrytów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|