Autor
|
Wtek: spiskowa teoria dziejów od nowa (Przeczytany 165449 razy)
|
grizzly
Go
|
...a gloryfikowanie w “awatarze” czerwonymi serduszkami, Żyda Josepha Fritzla jest w porządku? O co w tym chodzi?...
Zbynek a czy jestes pewien, ze "kochajacy jozek" to Zyd? Musze przyznac, ze bardzo jestem ciekawy czy faktycznie tak jest? Oczywiscie jest pytanie czy "gorszy on od konfidentow w sutannie"??? czy od "Polskiego rolnika" gwaltujacego swoje kozy i owce ??? Moim zdaniem "manifestacja problemu" jest jak najbardziej OK!!! Musisz przyznac, ze: "jozin z piwnicy" w "oczy krzyczy" !!! Prawdziwy artysta, swobodnie operuje "forma wyrazu" aby przekazac jasne tresci!!! Natomiast "zabunkrowany swintuszek-Dulski" bedzie mial "dysonans poznawczo-interpretacyjny", delikatnie sprawe ujmujac.
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Zbynku! Bardzo Ciebie "kole" Józiu ? Ja myslałam,ze kole tylko w oczy jednego "pozadnego i szanowanego" "obywatela",ale widze,ze takich "pozadnych,szanowanych obywateli" jest wiecej I dobrze i bardzo dobrze,poczekajmy dalej ,a dowiemy sie wiecej Tylko nie miejcie do mnie pretensji,jak bedzie padał deszcz PS.Józiu jak kazdy "szanowany,obywatel" "idzie na impreze" i ma gdzieś hipokrytów
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Boicie sie Józia,boicie sie tego,ze moze być w Was,dlatego nie mozecie na niego patrzec,dlatego nienawidzicie go. W sumie wasze obawy są uzasadnione,bo wiadomo,ze Józiu był powszechnie szanowany ,pożadny obywatel,wykształcony,kochający mąż i ojciec-tak był postrzegany. Był postrzegany tak jak wy . Oj kole Was Józiu w oczka,oj kole ,najbardziej kole hipokrytów
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
Zbynku! Bardzo Ciebie "kole" Józiu ?
Ależ nic mnie nie” kole”. A o tą sympatie do Josepha Fritzla i te serduszka czerwone na zdjęciu pytała cię już córka? Potrafisz jej to wytłumaczyć ? Był postrzegany tak jak wy . Oj kole Was Józiu w oczka,oj kole ,najbardziej kole hipokrytów Z psychologicznego punktu widzenia niektórzy trafnie oceniają sytuację bo mają być może pewne swoje doświadczenia z dzieciństwa. Jakby co, to mnie to nie dotyczy.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Faktycznie, w tym linku sa ujawnione "domysly" co do pochodzenia "jozina z piwnicy" Zastanawiam sie zupelnie powaznie co bym zrobil, gdybym byl "kobitom" i mial do wyboru "material genetyczny"od wlasnego "ojca jozina" czy od obcego "Lojca Derechtora", czy uszkodzonej "kopi genenycznej" jakiegos "planktoniego Downa" ??? A co ty bys zrobil, "bendonc kobitom" Zbynku Drogi ???
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Elmo nie odwracaj kota ogonem i nie wciskaj tego czego nie powiedziano, antysemityzm waszą zmanipulowaną broń wyłazi twoje żydzenie,
Ali.Jestes hipokrytą. Gdzie ja powiedziałam,ze jestes antysemitą? Sam chcesz nim być i dlatego tak postepujesz . Cały czas "walczysz" z Żydami,przeciwko nim.Non stop jest ta walka,walka miedzy Żydami ,a ....no właśnie? A kim? Kim Ty właściwie jestes? Znasz swoje pochodzenie chociaż? masz "rodowód"? Pochwal sie jaki
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Widzisz, ja chcialem zyc bez zobowiazan wiec nie zapisywalem sie do zadnej "kasty" Tu gdzie zyje, mieszka wielu imigrantow z wielu roznych krajow. Sa Niemcy, Austriacy, Jugole, Zydzi, Czesi, Japonczyki i wiele innych narodowosci. Wiekszosc z nich ma wyzsze wyksztalcenie techniczne lub humanistyczne. Oni uciekli tak jak i ja od tej splesnialej cywilizacji, ktora w zawrotnym tempie pedzi do samozaglady. A my tu jestesmy sobie rowni. Nikt nie wymadrza sie i wszyscy wszystkim pomagaja w miare swoich mozliwosci jesli ktos potrzebuje rady czy jakiejs pomocy. Fajnie nam sie tutaj zyje i gdyby tak wszyscy zyli w swoich siedliskach na tym podole ziemskim to napewno bylby spokoj. Pozdrawiam wszystko do tego zmierza. widziałeś może Zeitgeist Addendum ?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
...krytyka postępowania żydowskich elit i uległej im reszty
NIe osłabiaj mnie. Dlaczego nie krytykujesz "działalnosci" "zamszowych ziomali" w Darfurze?Dlaczego w tym przypadku nie krzyczysz i nie wrzucasz linków na Forum.Czyzbys był "za ,a nawet przeciw" ,czyzbys popierał ta polityke? Odpowiedz mi na to pytanie.Potrafisz chociaż?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
... A kim? Kim Ty właściwie jestes? Znasz swoje pochodzenie chociaż? masz "rodowód"? Pochwal sie jaki ... Ali to "Zacny Czlowiek" . Wiemy ze "uwielbia kury" i interesuje sie wplywem "ELITY" na "plankton", z jego reakcji mozna wyczytac, ze dopinguje za "druzyna planktonistow"to raczej jest "pewne jak w banku"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
wyłazi twoje żydzenie,
A z ciebie co wyłazi? Co wyłazi z tego co prezentujesz? twoje "arabusostwo" i brak szacunku do kobiet charakterystyczny tylko dla arabusów! Po prostu jesteś Arabem i jak kazdy Arab nienawidzisz kogoś lepszego od siebie,ale żeby miec pretensje do Zydów? Wszak to nie moja wina żes jest Arabem
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Wiekszosc z nich ma wyzsze wyksztalcenie techniczne lub humanistyczne. Oni uciekli tak jak i ja od tej splesnialej cywilizacji, ktora w zawrotnym tempie pedzi do samozaglady. A my tu jestesmy sobie rowni...
Uciekli po prostu od "wysokiego stezenia planktonu"i wola zyc w "Elitarnym Gronie"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Po prostu jesteś Arabem...
Arab nie Arab, ale fakt faktem, ze Ali woli kury od "ELITY" Jesli "wezmiem pod uwage" ile genow Alego ma kura, to mozem postawic pewnom teze!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
"W każdym narodzie musi się wyrobić po nad masy jakaś inteligencya i rodzaj arystokracji... my jesteśmy materyałem gotowym... zawładniemy krajem. Panujemy już przez giełdy i przez wielką część prasy nad połową Europy... Ale naszem właściwem królestwem, naszą stolicą, naszem Jeruzalem będzie Polska. My będziemy inteligencyą, arystokracyą, my tu rządzić będziemy. Kraj ten należy do nas... Jest nasz...". ps. kto to napisał?
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
...To ty sie z Arabami tez zadajesz?...
Co innego "zdjęcie simlocka" a co innego "prokreacja" Te sprawy musza byc oddzielone!!! Czy ty juz mozesz sie pochwalic swoja prokreacja? Czy tylko duzo ryczysz?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
"W każdym narodzie musi się wyrobić po nad masy jakaś inteligencya i rodzaj arystokracji... my jesteśmy materyałem gotowym... zawładniemy krajem. Panujemy już przez giełdy i przez wielką część prasy nad połową Europy... Ale naszem właściwem królestwem, naszą stolicą, naszem Jeruzalem będzie Polska. My będziemy inteligencyą, arystokracyą, my tu rządzić będziemy. Kraj ten należy do nas... Jest nasz...". ps. kto to napisał? Tego na 100% nie wiem Ale domyslam sie, ze to ktos "realnie oceniajacy sytuacje" A u Alego "w kurniku" mimo "wielkiego podobienstwa genetycznego"to kto rzadz,i tfuuuu.......... zydzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|