|
slawek
Go
|
PS.Mój mąż tez ma duzo energii Akurat ;P po aktywności na forum to raczej cienko ;p to widzę Jak juz tak nisko upadłeś ,że interesujesz sie moim życiem erotycznym,to moze załóż jakis "wontek" z ankietą pt.;"czy zycie erotyczne Edyty,jest bogate ,czy też ubogie" No załosny jestes koleś Zenada! Ależ głupolu ty jeden ;P ja się wcale nie interesuje twoim życiem erotycznym jest mi zupełnie obojętne ( czy je masz czy nie ) no i na mnie nie licz i czy twój mąż (jezeli go masz ) ma dużo czy mało energii tak tylko obserwuję i widzę ze coś kręcisz bo NORMALNA kobieta PO "UŻYCIU" musi trochę odpocząć a ty nadajesz na tym forum od rana do wieczora co zwazywszy ze podobno masz dzieci sprawia wrazenie ze albo z twoimi bliskimi albo z TOBA jest coś nie tak albo kłamiesz od poczatku do końca.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ależ głupolu ty jeden ;P ja się wcale nie interesuje twoim życiem erotycznym jest mi zupełnie obojętne ( czy je masz czy nie ) no i na mnie nie licz i czy twój mąż (jezeli go masz ) ma dużo czy mało energii tak tylko obserwuję i widzę ze coś kręcisz bo NORMALNA kobieta PO "UŻYCIU" musi trochę odpocząć a ty nadajesz na tym forum od rana do wieczora co zwazywszy ze podobno masz dzieci sprawia wrazenie ze albo z twoimi bliskimi albo z TOBA jest coś nie tak albo kłamiesz od poczatku do końca. Widze,ze osiągnąłes juz nadir swoich mozliwosci intelektualnych jestes niespójny umysłowo,a na dodatek cham i nie wiesz juz co wymyslać wiec rzucasz wyzwiskami Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak jestes żałosny . Tylko nie obgryź paznokci z nerwów,juz lepiej se skub ten słonecznik
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Widze,ze osiągnąłes juz nadir swoich mozliwosci intelektualnych jestes niespójny umysłowo,a na dodatek cham i nie wiesz juz co wymyslać wiec rzucasz wyzwiskami Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak jestes żałosny . Tylko nie obgryź paznokci z nerwów,juz lepiej se skub ten słonecznik No cośty dostosowuję się do twojego prostactwa w końcy robisz największe chamstywo na tym forum wiec nie powinnaś być zaskoczona mam tylko nadzieję ze nabiorę odpowiedniego doświadczenia i nie pozwolę się pokonać
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Oj Załosny Sławciu ,to byla kwestia czasu,kiedy pokazesz swoje prawdziwe chamskie,załosne,oblicze. Oj ty prościuchu ty jeden ,ty kundlu bury chamski -czy teraz juz ci dorównałam ?
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Oj Załosny Sławciu ,to byla kwestia czasu,kiedy pokazesz swoje prawdziwe chamskie,załosne,oblicze. Oj ty prościuchu ty jeden ,ty kundlu bury chamski -czy teraz juz ci dorównałam ? Jeszcze nie ;P ale mozesz trenować
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Przypomniały mi sie słowa mądrego człowieka "Nie trzeby byc Arabem wystarczy byc "mlotkowym" aby nienawidziec "MOZGOWCOW"" -jakież to mądre i prawdziwe. I pomysleć ...czy to moja wina ,ze ktoś jest "kundlem" "bez rodowodu"? Pretensje kierować do "mamusi" i do "tatusia" ,a nie na mnie na litość Boską
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Przypomniały mi sie słowa mądrego człowieka "Nie trzeby byc Arabem wystarczy byc "mlotkowym" aby nienawidziec "MOZGOWCOW"" -jakież to mądre i prawdziwe. I pomysleć ...czy to moja wina ,ze ktoś jest "kundlem" "bez rodowodu"? Pretensje kierować do "mamusi" i do "tatusia" ,a nie na mnie na litość Boską Edytko słońce ty moje powoływać się na internetowe anonimowe filozofie jakiegos planktona który zdał sobie z tego sprawe ( że jest planktonem ) to szczyt debilizmu więc kierowanie prwtensji do Mamusi i Tatusia juz nic nie pomoże więc szczerze odradzam tak już musi być, nie ma co sie szarpac jak zając w sidłach bo i nóżki sobie nie odgryzie ani palca oprawcy też nie skaleczysz. Wiesz masz moje szczere wyrazy współczucia i twoja ewentualna rodzina także w szczególności monrz ;P
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
To nie zmienia faktu ,ze jak ktos jest "kundlem bez rodowodu" to bendzie siem zajmował cudzą rodziną ,bo jego jest "skundlona" i nie warta uwagi -drogi Sławciu Ale czyja rodzina ?? masz jakąś ?? ja zauważam że piszesz takie kretynizmy ze jest mi ciebie szkoda , na dodatek podpierasz sie anonimowymi wypocinami forumowymi, piszesz prostacko i takoż się do ciebie odzywam, zdziwiona ?? masz cos "mondrego" do powiedzenia ??? masz jakieś problemy ??? możemy ci pomóc na priv
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No coś ty? ja pomoc? od "kundli bez rodowodu"? no nie rozsmieszaj mnie
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
PS.Mój mąż tez ma duzo energii Akurat ;P po aktywności na forum to raczej cienko ;p to widzę Jak juz tak nisko upadłeś ,że interesujesz sie moim życiem erotycznym,to moze załóż jakis "wontek" z ankietą pt.;"czy zycie erotyczne Edyty,jest bogate ,czy też ubogie" No załosny jestes koleś Zenada! Ależ głupolu ty jeden ;P ja się wcale nie interesuje twoim życiem erotycznym jest mi zupełnie obojętne ( czy je masz czy nie ) no i na mnie nie licz i czy twój mąż (jezeli go masz ) ma dużo czy mało energii tak tylko obserwuję i widzę ze coś kręcisz bo NORMALNA kobieta PO "UŻYCIU" musi trochę odpocząć a ty nadajesz na tym forum od rana do wieczora co zwazywszy ze podobno masz dzieci sprawia wrazenie ze albo z twoimi bliskimi albo z TOBA jest coś nie tak albo kłamiesz od poczatku do końca.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
a do kogo to napisalaś do mnie?
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Edytko Bo sie na Ciebie pogniewam
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A mogłabys mi wyjasnic co napisałam do Ciebie?
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
sorry jakoś żle to przeczytalam. teraz juz kumam o co chodzi
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Ojej Jaka napięta sytuacja sie między wami wytworzyla Chy
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No wiesz...pisałam zobie ze Zbynkiem ,a ni stąd ni zowąd wyskoczył Sławek i nazwał mnie głupolem No bez przesady! A tak było miło i przyjemnie Nie ma na kim sie wyzyc ,no to na mnie -to tak jak pisał Grizzly!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
nazwał mnie głupolem Gdybyś była doroślejsza, nie odezwałabyś się na tę zaczepkę, a tak - masz, co sama sprowokowałaś.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
sluchejcie Forum jest po by ludziska ze sobum dobry kuntakt mieli a nie wadzili sie Edyta tyś hanyska? Ty wisz jak jast Dejcie se po szlagu i po wszystkim
|
|
|
|
|
|
|
|