Edyta
Go
|
O jej.Jeszcze nie raz mnie tak nazwią Przypomniał mi sie link wysłany przez Wojtka dotyczacy Kaczyńskiego. Powiedziano mu,ze uciekali jak szczury,na to on odparł "sp****aj dziadu -czy jakos tak leciało.... Gosc był zbulwersowany,ze Kaczyński tak powiedział,ale on jakoś mógł powiedziec,ze pouciekali jak szczury. Wnioski.Jednym można ,a drugim nie .Ten co zaczyna powie,ze ktoś przegina,ale on zaczynając nie przegina -czysta hipokryzja.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
sluchejcie Forum jest po by ludziska ze sobum dobry kuntakt mieli a nie wadzili sie Edyta tyś hanyska? Ty wisz jak jast Dejcie se po szlagu i po wszystkim Jo żech nie jest hanyska Mieszkam 10 lat za Śląsku.Pochodze z kielecczyzny
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
o matko scyzoryki to jeszcze gorzy
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"kriss" a masz coś do Korony Kielce?
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
nie No przecierz zartuje Taka juz jestem Sorry dla wszystkich z Kielc
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
W kieleckiem jest swierze powietrze Nie takie zasmrodzone jak na Sląsku
|
|
|
|
|
|
|
lj19
Go
|
W kieleckiem jest swierze powietrze Nie takie zasmrodzone jak na Sląsku co z tego ,że zasmrodzone!....kilkanaście lat temu czytałem,że najdłużej w Polsce żyją ludzie w (i tu padła nazwa miejscowości na śląsku)....a najkrócej żyją w rejonie Bieszczad i Suwalskiem!...a przeciez tam najświeższe powietrze!...jaki wniosek?.....Edyta ma szanse żyć wiecznie
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"Bo Kielce są potegą ...." Nawet ten pieśniarz ludowy z Kielc, co przeprowadził się do Gdyni śpiewał: "Go Kielce, go Kielce...". Kadzielnia jest piękna! - nawet z wysychającym jeziorem!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Mieszkałam kilka lat w Kielcach -ma swój urok -takie swojskie klimaty Tu gdzie teraz mieszkam mam bliska znajomą z kieleckiego-mówi,ze takie poczucie humoru jak maja ludzie z kieleckiego,to nikt nie ma -no moze tak mówi,bo sama pochodzi z kieleckiego.Zauważyłam jednak ,ze Ślązacy,ale nie tacy przyjezdni,tylko rdzenni tez mają fajne poczucie humoru -to dobrzy ludzie moge powiedziec
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A tak w ogóle,to mieszkałam w kieleckim do 22 rż i było wspaniale
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
A ja tylko dwa lata z których nic nie pamiętam, ale Kielce, zawsze Kielce! "Born in in the ..." Kielce!
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
W kieleckiem jest swierze powietrze Nie takie zasmrodzone jak na Sląsku co z tego ,że zasmrodzone!....kilkanaście lat temu czytałem,że najdłużej w Polsce żyją ludzie w (i tu padła nazwa miejscowości na śląsku)....a najkrócej żyją w rejonie Bieszczad i Suwalskiem!...a przeciez tam najświeższe powietrze!...jaki wniosek?.....Edyta ma szanse żyć wiecznie uwędzeone mięso dłużj poleży
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Mieszkałam kilka lat w Kielcach -ma swój urok -takie swojskie klimaty Tu gdzie teraz mieszkam mam bliska znajomą z kieleckiego-mówi,ze takie poczucie humoru jak maja ludzie z kieleckiego,to nikt nie ma -no moze tak mówi,bo sama pochodzi z kieleckiego.Zauważyłam jednak ,ze Ślązacy,ale nie tacy przyjezdni,tylko rdzenni tez mają fajne poczucie humoru -to dobrzy ludzie moge powiedziec dlatego ja mam takie poczucie humoru to prawda co Edyta powiedziala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No ale kriss jest z Katowic ,czy sie myle? Kriss skad jestes?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A propo Zabrza,to staje sie coraz ładniejsze Jest milej niz wtedy,kiedy tu przyjechalam
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
aha dodam że Sląsk naprawde pięknieje ,nie tylko Zabrze ale wszystkie okolice naprawdę
|
|
|
|
|
|
|
|