Autor
|
Wątek: kakao (Przeczytany 126010 razy)
|
wojteks
Gość
|
|
Odp: kakao
« Odpowiedz #220 : 2008-09-25, 22:12:22 » |
|
U koleĹźanki, coĹ jest nie tak, jak wy Ĺwiat wirtualny podciÄ
gacie pod rzeczywiĹtoĹÄ. To mi pachnie Matrixem . Serdecznie wspĂłĹczujÄ!
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Gość
|
|
« Odpowiedz #221 : 2008-09-25, 22:14:14 » |
|
czyli to wszystko na niby??? to znaczy ze i strona OSBO tez? i to forum, cale??? a rozmawia sie googlebootami, nie z zywymi ludzmi????
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
« Odpowiedz #222 : 2008-09-25, 22:14:18 » |
|
...Mnie to widowisko razi... MoĹźe nie mnie jednÄ
?...
Teresa, a napisz tak "z renkom na sercu" czy Ty smiejesz sie kiedykolwiek czy Jestes zawsze tak "usztywniona" jak "ogon kangura" ??? Gdzie Ty Dziewcze wesolosc zagubila???
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Gość
|
|
« Odpowiedz #223 : 2008-09-25, 22:18:31 » |
|
czyli to wszystko na niby??? to znaczy ze i strona OSBO tez? i to forum, cale??? a rozmawia sie googlebootami, nie z zywymi ludzmi???? Ty jednak na powaĹźnie...
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Gość
|
|
« Odpowiedz #224 : 2008-09-25, 22:25:48 » |
|
Wojteks poniewaz jestem idiotka nie rozumiem, czyli mozna bezkarnie kogos wyzwac, zmieszac z blotem ,drwic z niego a jak sie to komus nie podoba to znaczy ze nie zna sie na zartach wyjatkowo wysokich lotow? Pytam , bo nie rozumiem . Czyli jakby tutaj Ciebie ktos wyzwal,ponizal, bawil sie Twoim kosztem to luzik rozumiem, bo to tylko internet? albo tylko zartowal? no to jesli tak to nie rozumiem po co te prosby o spokoj, mozna bluzgac do woli, tak?Potem wystarczy powiedzeic, : och, nie znasz sie na zartach?
Jesli zechcesz, odpowiesz. Dobranoc.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
|
« Odpowiedz #225 : 2008-09-25, 22:28:28 » |
|
...Mnie to widowisko razi... MoĹźe nie mnie jednÄ
?...
Teresa, a napisz tak "z renkom na sercu" czy Ty smiejesz sie kiedykolwiek czy Jestes zawsze tak "usztywniona" jak "ogon kangura" ??? Gdzie Ty Dziewcze wesolosc zagubila??? PowyĹźsze mam za gburowate, ok? Rozumiem, Ĺźe moĹźna byÄ i w PaĹskim guĹcie, ale wymagaÄ tego Pan nie moĹźe ani ode mnie, ani od kogo innego. Mam nadziejÄ, Ĺźe nie trzeba bÄdzie bym siÄ powtarzaĹa.
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Gość
|
|
« Odpowiedz #226 : 2008-09-25, 22:35:31 » |
|
Jesli zechcesz, odpowiesz. Dobranoc. Z ktĂłrej gwiazdki spadĹaĹ ksiÄĹźniczko Moniczko do internetu MiĹych snĂłw wszystkim Madame's & Gentelmen's! Princesie Edycie & Princowi "MiĹkowi" teĹź
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
|
« Odpowiedz #227 : 2008-10-26, 11:05:01 » |
|
a ja dzis rano zagotowalem 200 g smietanki z 4-5 kostkami gozkiej czekolady do tego ze 4 migdalki!!! - swietke kakao ze sniadaniem w jednym dajzce duzo energii , swietne samopoczucie , spora dawke magnezu i redukcje bialka !!!
POZDR.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
|
« Odpowiedz #228 : 2008-10-26, 15:52:30 » |
|
U koleĹźanki, coĹ jest nie tak, jak wy Ĺwiat wirtualny podciÄ
gacie pod rzeczywiĹtoĹÄ. To mi pachnie Matrixem . Serdecznie wspĂłĹczujÄ! RzeczywistoĹÄ jest konsekwencjÄ
naszych myĹli. Zanim coĹ uformujesz, myĹlisz o tworze Twoich wirtualnych dywagacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|