Eli
Gość
|
Witam, czy ktos kto chorowal na ziarnice zlosliwa badz inne nowotwory i zaobserwowal poprawe przy stosowaniu DO? jesli tak to prosze o jakies wskazowki? Jestem obecnie w remisji i bardzo boje sie nawrotu.
|
|
|
|
|
|
|
Eli
Gość
|
ktokolwiek sie odezwie kto choruje na nowotwor?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Gość
|
Witam, czy ktos kto chorowal na ziarnice zlosliwa badz inne nowotwory i zaobserwowal poprawe przy stosowaniu DO? jesli tak to prosze o jakies wskazowki? Jestem obecnie w remisji i bardzo boje sie nawrotu.
mĂłwiÄ
wola Boska ale musisz jej pomĂłc aby siÄ staĹa, bez tego nic siÄ nie dzieje DO jest wĹaĹnie owÄ
pomocÄ
w kaĹźdym przypadku dobrze odĹźywiony organizm bÄdzie miaĹ siĹÄ walczyÄ, i taka jest zasada dziaĹania owego cudu ps. " strzeĹźonego i Pan BĂłg strzeĹźe" bÄ
dĹş wiÄc dobrej myĹli
|
|
|
|
|
|
|
Eli
Gość
|
cuda tak czesto sie nie zdarzaja, pozostaje mi wiec wierzyc w diete i trymac sie jej, jednak byloby mi latwiej gdyby ktos kto chorowal i sie wyleczyl napisal cos na ten temat...
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
Eli, co jadasz (ostatnie 3 dni)? Brak nawrotu choroby?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
dobrze odĹźywiony organizm bÄdzie miaĹ siĹÄ walczyÄ, Ali, mowmy po Polsku. Co chciales tu powiedziec? Ucieklo mi 2/3 postu. Wic .......prosze o jakies tam tlumaczenie. Masz tlumacza? hihihihi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak dociskaĹem lekarzy jaka jest przyczyna, to bardzo ostroĹźnie sugerowali geny, ale peĹnej odpowiedzi jeszcze nikt nie zna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jak te geny siÄ nagle zmieniĹy? W poprzednich pokoleniach nowotwory nie pojawiaĹy siÄ na takÄ
skalÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Prymulka5
Newbie
|
Z autyzmem to samo. Na szkoleniach 10 lat temu niektĂłrzy fachowcy twierdzili, Ĺźe to kwestia jednego genu. I wĹaĹnie ten gen okazaĹ siÄ doskonale przystosowany do nowych czasĂłw
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To jak te geny siÄ nagle zmieniĹy? W poprzednich pokoleniach nowotwory nie pojawiaĹy siÄ na takÄ
skalÄ... Pewnie przez ocieplenie klimatu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
skalÄ... Ludzie krĂłcej Ĺźyli, nie byĹo higieny, antybiotykĂłw i szczepieĹ. Nie byĹo wspĂłĹczesnej diagnostyki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie inaczej, 30 lat i do piachu - jeszcze nie tak dawno to byĹo...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak choroby wczeĹniej nie dopadĹy, to i tak na wojnie byĹ miÄsem armatnim. A kobitki jak byĹy bezpĹodne, to miaĹy wiÄksze szanse na dĹuĹźsze Ĺźycie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie tak, bo jakby inaczej?