sylwiazĹodzi
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
DziÄki Sylwia, cieszy mnie to , Ĺźe takie badania moĹźna wykonaÄ w Poznaniu. Nie cieszy nmie ich cena, ale co tam.......
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
http://konsylium24.pl/pho...f_Nicolsona.pdf To tĹumaczenie art prof Nicolsona z USA,czĹonka ILADS(miÄdzynarodowe tow naukowe d/s boreliozy i koinfekcji),z ktĂłrym wspĂłĹpracujÄ(prowadzÄ badania nad m in tymi bakteriami czyli bakteriami o formie L i leczÄ chorych na te zakaĹźenia) http://www.immed.org/Neur...ALS.BhavDis.pdf oto link do oryginaĹu Pozdrawiam wszystkich chorych na sm-warto zrobiÄ w kierunku tych infekcji badania. JeĹli ktoĹ nie wie jakie, piszcie na mail: piotr.kurkiewicz@mp.pl, lub piotr.kurkiewicz@gmail.com-coĹ doradzÄ Pozdrawiam dr P.K-Piotrek Kurkiewicz
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
DostaĹam informacjÄ Ĺźe strona konsylium24... nie istnieje
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
No jak Wasze zdrowko? U mnie super Pozdrawiam cieplo
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
A jestes na ZO "baska"?
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Staram sie , ale ja nie licze. Wiec pewnosci nie mam. Unikam zboza, cukru, nabialu (z tym jest trudno), jem zoltka i tluszczu sie nie boje.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
to superowo.tak trzymaj. sorry, ze zmalych liter ale duzych u ,nie jeszcze nie wymyslono.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
A dlaczego weszlas w temat " stwardnienie rozsiane", masz z tym problem?
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Problemu z "tym" nie mam. Mialam kiedys. Moj pierwszy post na tym forum byl w tym temacie na 2 stronie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
OKI.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
No jak Wasze zdrowko? NieustajÄ
co wyĹmienicie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No jak Wasze zdrowko?
Mnie dzisiaj coĹ w gardle "drapie". BÄdÄ musiaĹa domowe kuracje zastosowaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Tylko spirytusik Ci moze pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takich metod to ja nie stosujÄ. PĹukanie gardĹa wodÄ
z solÄ
, rosóŠz utartym czosnkiem i powinno wystarczyÄ. JuĹź jest lepiej. Najgorzej to z rana jakaĹ chrypa mnie wziÄĹa.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
Tylko spirytusik Ci moze pomoc. ...plukanie bolacego i nietyklo gardla to nawet ,,normalni,, lekarze proponuja,z tym ze szkoda wypluc ...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
...zapomnialem dopisac,ze chodzi oczywiscie o wodke ...
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
DostaĹam informacjÄ Ĺźe strona konsylium24... nie istnieje   u mnie siÄ otwrzyĹa
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
Witaj baska. Daaawno siÄ nie pokazywaĹaĹ. Czy byĹaĹ na wyspach?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
DostaĹam informacjÄ Ĺźe strona konsylium24... nie istnieje   u mnie siÄ otwrzyĹa SpĂłbowaĹam jeszcze raz, efekt: "Strona o podanym adresie nie istnieje."
|
|
|
|
|
|
|
|