adammo
Gość
|
Halinko czy moj emilek nie dotarl? Drogie Panie, zachÄcam do konwersacji miÄdzy sobÄ
za pomocÄ
poczty forumowej, a bardziej polecam zaĹoĹźyÄ taki wynalazek jak GADU-GADU i tam rozkminiaÄ sobie www.gadu-gadu.pl
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Dobra, dobra...sorki
|
|
|
|
|
|
|
adammo
Gość
|
Dobra, dobra...sorki wiesz, nic siÄ nie staĹo, przynajmniej jak dla mnie, ale nie warto robiÄ KORYTKA na forum, a o prywatnych sprawach lepiej gadaÄ tak, aby inni nie widzieli Prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
Halinko czy moj emilek nie dotarl? WysĹaĹam Tobie meila .W moim domu przy komputerze jest tĹok,muszÄ czekaÄ na swojÄ
kolejkÄ. W pracy piszÄ jednak do forum bssm ,zmieniĹam taktykÄ dziaĹania ,poczekam na efekty,jeden jest - admin zablokowaĹ mi komputer w pracy,Ĺźe nie mogÄ z niego pisaÄ na tamto forum.A moĹźe tak lepiej bo narobiĹam sobie zalegĹoĹci. Ciekawe jak dziaĹa taka blokada?
|
|
|
|
|
|
|
adammo
Gość
|
Ciekawe jak dziaĹa taka blokada?
Blokada ip ? KaĹźdy komputer ma swoje ip (numer ip, czyli "adres" komputera). Blokada w dziaĹaniu jest prosta i przy zastosowaniu programu do ukrytegi ip lub zmieniania ip (jak ja ) moĹźna na takim forum siedzieÄ non-stop
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Chce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach
|
|
|
|
|
|
|
A.G.Bednarczyk
Gość
|
Chce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach GratulujÄ, ĹźyczÄ nastÄpnych sukcesĂłw. Paszteciki juĹź robiĹaĹ? GraĹźyna.
|
|
|
|
|
|
|
adammo
Gość
|
Chce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach Ja rĂłwnieĹź Ci gratuluje, bo wiem co to znaczy osiÄ
gaÄ cel. KiedyĹ nie mogĹem podbiec kilku krokĂłw do tramwaju, a teraz sam codziennie robiÄ przebieĹźki po 1km
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
Chce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach Moje gratulacje.Tylko Basiu uwaĹźaj co jesz,bo ludziom chorym na jakÄ
Ĺ chorobÄ nie wolno popeĹniaÄ bĹÄdĂłw, gdyĹź kaĹźda pomyĹka siÄ mĹci okrutnie. Wiem to z doĹwiadczenia.
|
|
|
|
|
|
|
adammo
Gość
|
Chce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach Moje gratulacje.Tylko Basiu uwaĹźaj co jesz,bo ludziom chorym na jakÄ
Ĺ chorobÄ nie wolno popeĹniaÄ bĹÄdĂłw, gdyĹź kaĹźda pomyĹka siÄ mĹci okrutnie. Wiem to z doĹwiadczenia. DokĹadnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Dzieki! Niestety chwilowo nie mam dostepu do mozgu i na razie zadowalam sie suszonym. Jak tylko dostane swiezutki od razu zrobie paszteciki Staram sie przestrzegac ZO, nie zawsze mi to wychodzi (dopiero 4 m-c na diecie - jeszcze tak do konca nie zmadrzalam...juz wkrotce!)
|
|
|
|
|
|
|
chris
Gość
|
Chce sie pochwalic. ze wczoraj pierwszy raz od stycznia zbieglam swobodnie po schodach Tylko nie biegaj za szybko bo sie spocisz. Szlachetne zdrowie nikt sie nie dowie, jako smakujesz, az sie zepsujesz........ JK Moje gratulacje. pozdrawiam krzysztof
|
|
|
|
|
|
|
adammo
Gość
|
Dzieki! Niestety chwilowo nie mam dostepu do mozgu i na razie zadowalam sie suszonym. Jak tylko dostane swiezutki od razu zrobie paszteciki Staram sie przestrzegac ZO, nie zawsze mi to wychodzi (dopiero 4 m-c na diecie - jeszcze tak do konca nie zmadrzalam...juz wkrotce!) PoczÄ
tki sÄ
zawsze trudne. Z czasem bÄdzie Ci lĹźej
|
|
|
|
|
|
|
chris
Gość
|
Polecam wszystkim zainteresowanym,szczegolnie sm-owca nowy termin medyczny "Plastycznosc Mozgu",bedzie to chyba potwierdzenie slow drK.
A jak znajdziecie cos ciekawego to poprosze o namiary. DOzdrowka
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
Polecam wszystkim zainteresowanym,szczegolnie sm-owca nowy termin medyczny "Plastycznosc Mozgu",bedzie to chyba potwierdzenie slow drK.
A jak znajdziecie cos ciekawego to poprosze o namiary. DOzdrowka Masz http://www.zdrowie.med.pl/nowosc.phtml?&start=2880&nr=2a tak w ogĂłle to o co Tobie chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
adammo
Gość
|
A jak znajdziecie cos ciekawego to poprosze o namiary. DOzdrowka Masz http://www.zdrowie.med.pl/nowosc.phtml?&start=2880&nr=2a tak w ogĂłle to o co Tobie chodzi? yyy wĹaĹnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Od srody do piatku bede miala robione badania. Jestem bardzo ciekawa wynikow, szczegolnie MRI. Lekarka optymalna powiedziala mi, ze zmiany w mozgu sie nie regeneruja...nie wierze jej. Wiem, ze sie regeneruja. O wynikach oczywiscie napisze, bo sie raczej nie powstrzymam
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
nie raczej tylko na pewno.
|
|
|
|
|
|
|
baska
Gość
|
Dla tych, co nie zdazyli przeczytac wczesniejszych postow: wynik mri: brak nowych ognisk. choroba zatrzymana
|
|
|
|
|
|
|
|