vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Przypomniało mi się takie gadanie: Wysoki jak brzoza a głupi jak koza.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
Re: wzrost
« Odpowiedz #22 : 2017-12-13, 16:04:57 » |
|
Kozy nie są takie głupie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szczególnie w zbiorowej mądrości i demokracji...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
Re: wzrost
« Odpowiedz #24 : 2017-12-13, 16:07:34 » |
|
To raczej są "owce"... "Mądrość" stadna
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
meeee, meeee, meeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
meeee, meeee, meeeeeee Nie udawaj kozy, wystarczy, że jesteś jak brzoza.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Znaczy NiskaWB - na mleku bydlęcym karmiony za komuny.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Znaczy NiskaWB - na mleku bydlęcym karmiony za komuny. Zapędziłeś mnie w kozi róg.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Znaczy NiskaWB - na mleku bydlęcym karmiony za komuny. Dzięki niskiej wadze noworodków, matki mogły rodzić w domu. Żywienie było, jakie było. Uważam, że teraz jeszcze gorsze (na bogato).
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Kto wytłumaczy, dlaczego panie z reguły wybierają sobie wyższych panów? Czyżby potrzebowały darmowego, prywatnego BORowika dla osłony? A powinny w myśl wiedzy jaką nam przekazał Doktor preferować niskich o wysokich czołach. Zdegenerowane preferencje??
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Widocznie kobiety są zdegenerowane
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Kto wytłumaczy, dlaczego panie z reguły wybierają sobie wyższych panów? Czyżby potrzebowały darmowego, prywatnego BORowika dla osłony? A powinny w myśl wiedzy jaką nam przekazał Doktor preferować niskich o wysokich czołach. Zdegenerowane preferencje??
Serce jest ślepe.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ależ skąd! Po pierwsze: atrakcyjność fizyczna, po drugie mentalność i po trzecie stabilność (również finansowa). Rozbierać dalej na części chyba nie muszę.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Ależ skąd! Po pierwsze: atrakcyjność fizyczna, po drugie mentalność i po trzecie stabilność (również finansowa). Rozbierać dalej na części chyba nie muszę. No nie, rozbierać nie wypada..
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ależ skąd! Po pierwsze: atrakcyjność fizyczna, po drugie mentalność i po trzecie stabilność (również finansowa). Rozbierać dalej na części chyba nie muszę. U mnie facet przed wszystkim musi wzbudzać zaufanie, szczerość to podstawa. Wygląd dużo dalej się plasuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie wierzę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ależ skąd! Po pierwsze: atrakcyjność fizyczna, po drugie mentalność i po trzecie stabilność (również finansowa). Rozbierać dalej na części chyba nie muszę. U mnie facet przed wszystkim musi wzbudzać zaufanie, szczerość to podstawa. Wygląd dużo dalej się plasuje. Wygląd na początku tylko działa, a potem to już mniej. Człowiek jest jak lodówka, liczy się to co jest "w środku"...
|
|
|
|
|
|
|
|