renia
|
Ależ skąd! Po pierwsze: atrakcyjność fizyczna, po drugie mentalność i po trzecie stabilność (również finansowa). Rozbierać dalej na części chyba nie muszę. U mnie facet przed wszystkim musi wzbudzać zaufanie, szczerość to podstawa. Wygląd dużo dalej się plasuje. Przed wszystkim...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ależ skąd! Po pierwsze: atrakcyjność fizyczna, po drugie mentalność i po trzecie stabilność (również finansowa). Rozbierać dalej na części chyba nie muszę. U mnie facet przed wszystkim musi wzbudzać zaufanie, szczerość to podstawa. Wygląd dużo dalej się plasuje. A u mnie, to faceci są kompletnie zbędni.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
mentalność Mentalność ? całość przekonań, postaw, poglądów, sposobu myślenia To jakiś zacień logiki, chyba im mniejszy tym lepiej, coś jak sposób podania jedzenia, jak płatki kukurydziane w chińskiej porcelanie.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ależ skąd! Po pierwsze: atrakcyjność fizyczna, po drugie mentalność i po trzecie stabilność (również finansowa). Rozbierać dalej na części chyba nie muszę. U mnie facet przed wszystkim musi wzbudzać zaufanie, szczerość to podstawa. Wygląd dużo dalej się plasuje. A u mnie, to faceci są kompletnie zbędni. Nieprawda, masz w domu dwóch, którzy są ci niezbędnie potrzebni
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rodziny się nie wlicza...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wkrótce wszystko co powyżej naczelnika będzie zakazane. Kto ty jesteś?...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wkrótce wszystko co powyżej naczelnika będzie zakazane. Kto ty jesteś?... 50% liliputów już mamy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak mnie by dali co najmniej 500000+ netto miesięcznie, na państwowej posadzie, to też byłbym "za"...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Wkrótce wszystko co powyżej naczelnika będzie zakazane. Kto ty jesteś?... 50% liliputów już mamy. Umysłowych?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale jak mnie by dali co najmniej 500000+ netto miesięcznie, na państwowej posadzie, to też byłbym "za"... Ale po co Tobie. Jak mnie dadzą, wtedy będzie sprawiedliwie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wkrótce wszystko co powyżej naczelnika będzie zakazane. Kto ty jesteś?... 50% liliputów już mamy. Umysłowych? Nie wiem, w sondażach nie piszą jakich
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak mnie by dali co najmniej 500000+ netto miesięcznie, na państwowej posadzie, to też byłbym "za"... Ale po co Tobie. Jak mnie dadzą, wtedy będzie sprawiedliwie Jasne, ale ja tak hipotetycznie zakładam od jakiej kwoty może "dobra zmiana" mi się spodobać...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Ale jak mnie by dali co najmniej 500000+ netto miesięcznie, na państwowej posadzie, to też byłbym "za"... Ale po co Tobie. Jak mnie dadzą, wtedy będzie sprawiedliwie Jasne, ale ja tak hipotetycznie zakładam od jakiej kwoty może "dobra zmiana" mi się spodobać... i chcesz zostać Liliputem?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale mam prawo jazdy, konto w banku i żonę...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale jak mnie by dali co najmniej 500000+ netto miesięcznie, na państwowej posadzie, to też byłbym "za"... Ale po co Tobie. Jak mnie dadzą, wtedy będzie sprawiedliwie Jasne, ale ja tak hipotetycznie zakładam od jakiej kwoty może "dobra zmiana" mi się spodobać...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ale mam prawo jazdy, konto w banku i żonę... Żony strasznie podnoszą koszty utrzymania. Młodzież uczcie się na czym można oszczędzać.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Ale mam prawo jazdy, konto w banku i żonę... Żony strasznie podnoszą koszty utrzymania. Młodzież uczcie się na czym można oszczędzać. Tak jest, wystarczy mieć kotkę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|