Gavroche
|
Całkiem miłe te momenty, jak Ci alzheimera odejmie chwilowo.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
Musiałem dopisać "u szczupłych" i wytłuścić, albowiem nie dotyczy to grubasów na diecie mieszanej, co tyją po coca-cola u Mc.D, w przeciwieństwie do tych szczupłych, co im Mc.D służy... Tak na wszelki wypadek dopisałem, aby mi nikt nie mógł zarzucić, że nie mam racji, jak z tym lasem w innym wątku.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Musiałem dopisać "u szczupłych" i wytłuścić, albowiem nie dotyczy to grubasów na diecie mieszanej, co tyją po coca-cola u Mc.D, w przeciwieństwie do tych szczupłych, co im Mc.D służy... Tak na wszelki wypadek dopisałem, aby mi nikt nie mógł zarzucić, że nie mam racji, jak z tym lasem w innym wątku. "Służy", ale na głowę się rzuca. Inne czynności psycho-fizo, ale tak czy siak...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bardzo dobre, z tymi szklankami wody zważywszy na to, że mózg składa się głównie z oksydanu...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A przegotowana czy kranówa nie napisał No ale musi coś w tym być, bo światowej sławy...
|
|
|
|
|
|
|
Patryk syn Artura
Go
|
Mam pytanie. Zauważyłem u siebie ,że im mniej jest w mojej diecie warzyw i owoców tym lepiej sie czuję. Ostatnio zauważyłem ,że taki kefir naturalny ma ok. 5 gram węglowodanów na 100 gram więc czy gdybym uzupełniał węglowodany pijąc dziennie ok litr kefiru czy będzie o dobre źródło węglowodanów? Całkowicie odstawiając pokarm pochodzenia roślinnego?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najlepiej na sobie wypraktykować i będzie wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W książce Doktora "DO" są podane przykłady posiłków- gotowiec. Jeżeli się analizuje , doszukuje błędu , to jest się daleko od celu
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dobrze że pyta, bo coś się dzieje na forumie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
:lol:5
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No tak, ja tu miałem wjazd z pytaniem czy liczyć węglowodany w śmietanie. Potem doczytałem u Doktora, że jak najbardziej tak, ale jakaś tam dyskusja dalej się potoczyła...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam pytanie. Zauważyłem u siebie ,że im mniej jest w mojej diecie warzyw i owoców tym lepiej sie czuję. Ostatnio zauważyłem ,że taki kefir naturalny ma ok. 5 gram węglowodanów na 100 gram więc czy gdybym uzupełniał węglowodany pijąc dziennie ok litr kefiru czy będzie o dobre źródło węglowodanów? Całkowicie odstawiając pokarm pochodzenia roślinnego?
Litr kefiru? Codziennie? Nie lepiej cukru z cukiernicy podjeść?
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Ja tam bym wybrał wertersy