Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Książka dr Ponomarenki p.t. "Dieta niskowęglowodanowa&q (Przeczytany 34603 razy)
|
Leon Z.
Go
|
Leon. Z daj sobie spokój z tymi śmiesznie uszczypliwymi uwagami, bo dla mnie będziesz w tym samym szeregu co ten, do którego pisałem. Z pozdrowieniami - zbynek Ubawiłeś mnie setnie dobry człowieczku, ha ha ha, obśmiałem się setnie, w szeregu powiadasz Waść, no dobre nie ma co. Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Witam. Nie czytałem wszystkich postów/szkoda czasu/.Natomiast przez moment zasugerowalem sie nowym "wynalazkiem"dra Ponomarenko /5 dni/ Efekt był taki ,ze natychmiast obudziła się dna moczanowa i inne dolegliwości.Natychmiast wycofalem sie z tego "eksperymentu" Mam teraz ATUT dla innych,którzy korzystają z naszego doradztwa/Doradca Żywienia Optymalnego-Dyplom nr 152/
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ciekawa dyskusja. Nasunął mi się pomysł, że jak przejdę na emeryturę to wezmę się za pisanie książek. Poszperam,pozbieram,trochę skrytykuję,trochę pochwalę i bazując na odkryciach innych mogę nieźle do emryturki dorobić...
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Dr Ponomarenko na pewno się na tej książce nie "obłowi".-- Pozdrawiam, Tomasz Trojanowski
Jak widzisz Halinko nie każdy potrafi napisać "bestcelera" na miarę "Harrego Pottera", ale próbować warto - może Tobie się powiedzie?.
|
|
|
|
|
|
|
eryk
Go
|
Dr Ponomarenko na pewno się na tej książce nie "obłowi".-- Pozdrawiam, Tomasz Trojanowski Jak widzisz Halinko nie każdy potrafi napisać "bestcelera" na miarę "Harrego Pottera", ale próbować warto - może Tobie się powiedzie?.
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
A w ogóle wypadałoby aby wyraził Pan swoją opinię na temat całokształtu tej publikacji. Jak widzisz wszelki komentarz kogokolwiek okazuje się zbędny, wystarczy wykazać tylko trochę cierpliwości, a wszystko samo się weryfikuje.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Tak, czekamy na pierwszego ... niesmiertelnego . Ten fizyk od tegorocznej Nagrody Nobla jest na diecie chudej .
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|