I u laryngologa dostaniesz skierowanie na operację Caldwell-Luc...(jakem specjalista laryngolog)
A przyczyna nadal pozostanie nie wyleczona...
Zacznij lepiej DO, i czekaj aż zniknie ściekanie po tylnej ścianie gardła.
Jak nie zniknie - daj znać.
Też wyleczymy. Dietą
w poniedzialek po pracy ide do laryngologa, jest 14.30 wiec czeka mnie jeszcze godzina czekania, ale... najpierw wchodze na 3 pietro (i niezle sie przy tym mecze
)
jestem na 3 pietrze i... z gabinetu lekarza ktos wychodzi i jednoczesnie inny wchodzi - niezle sie zaczyna - zjem obiad ok. 17
mijaja 3 minuty, pojawia sie 2 kolesi
mija minuta - z gabinetu wychodzi gostek, po twarzy widac ze wscielky jak osa, mruczy cos pod nosem, z gostkami myslimy ze mruczy ktoregos z nas nazwisko, wiec pytamy: kto? facet macha na nas reka i tyle go widzielismy, drzwi gabinetu sie zamykaja...
po chwili sam lekarz otwiera drzwi - "NO KTO JESZCZE DO MNIE???!!!" ...zglaszamy sie... NO TO NA CO CZEKACIE?!?!?!!? KTORY PIERWSZY?!?!?!?! wchodze ja...
NO I Z CZYM PAN PRZYCHODZI?!?!!? zatoki mnie bola [wyciagam RTG zatok i mu podaje - w sumie wciskam w rece bo nie raczy wziasc - cos se notuje]
NO I CO PANU DOLEGA?!?!?!?!
no zatoki mnei bola...
AHA [znowu cos tam pisze]
A DLUGO PANA BOLA?!?!?!!??!?
no tak marzec / kwiecien...
[dalej cos notuje]
A DLUGO PANA BOLA TE ZATOKI?!?!!??!
(ja pod nosem: kurwa) od marca, moze kwietnia
AHA
wreszcie zaczyna zwracam na mne uwage
ma pan katar, cos panu z nosa leci?
no leci mi z nosa caly czas, w koncu alergikiem jestem. a co z tymi polipami na zdjeciu?
to obrzeki, male, masz pan 7 tabletek i po jednej dziennie i do zobaczenia za tydzien
[opada mi szczeka, wychodze]
cala wizyta u lekarza(chcialoby sie napisac huja ;]) trwala moze z 5 minut, i na obiad bym nawet zdarzyl na 15 ale pojechalem po zonke do pracy ;]
to byla moja ostatnia wizyta na NFZ
lekarko, nic mi nie zniklo, zatoki bola dalej, dalej kaszle, staram sie jak moge z jedzeniem i nawet mi wychodzi cos znowu. znowu zaczalem cwiczyc "na silowni" (na razie tylko hantlami, potem dolacze rower-jak naprawie ;p).
moze jakies rady na nowy poczatek?