Autor
|
Wtek: Proszę o pomoc !!! Wrzody, candida, dziwny trądzik... (Przeczytany 101644 razy)
|
Edyta
Go
|
Najlepiej się ludzi poznaje po stosunku do stosunku. Bardzo dobre stosunki z rodzicami leczą choroby ,tylko mnie ciekawi,czy tez je powodują?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A co tak kopara opadła w tym temacie?. Coś z regułą "2-3 łyżki na szklankę wody" popitoliłem
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
A co tak kopara opadła w tym temacie?. próbujemy się ustosunkować do bardzo dobrego stosunku z nadzieją, że przed oczami objawia się nam magiczne liczby, oczywiście zachowując prawidłową regułę 0,8/30... ciemność widzę, ciemność widzę!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
jeżeli do tego dodamy jeszcze,że mleko kobiece ma średnio BTW 1:3:6 to jak to jest? sciema panie, niezła ściema ale ja i tak nie wiem o czym piszę / ja tu tylko gościnnie...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Aj waj, aj waj, aleś dowalił z tym niemowlęcym pokarmem, ale dużo galaktozy i cholesterolu trzeba na budowę mózgu!. Laktoza jest idealnym materiałem wyjściowym do tego!. Cukier buraczany już nie!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Niestety zycie nie szczedzi mi stresu i przykrosci zwlaszcza ostatnio, gyd zaczelam prace ...
zmien prace, skoro sie do niej nie nadajesz... nim szybciej tym lepiej stres to nie zarty, tyle samo robi spustoszenia w organizmie co zla dieta
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Co pijesz, ze takie gowno mowisz?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Aj waj, aj waj, aleś dowalił z tym niemowlęcym pokarmem, ale dużo galaktozy i cholesterolu trzeba na budowę mózgu!.
no i teraz nas posądzą o antysemityzm a my tu niesmiało do reguły się ustosunkowujemy.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
a my tu niesmiało do reguły się ustosunkowujemy. No jest jeszcze np: "reguła 300g" , ale też się można zagubić w tym gąszczu, bo raz jest o grzybach cyt: "pieczarki i inne grzyby w ilości do 300g dziennie", a drugi raz "reguła 300g" przyjmuje brzmienie cyt: "owoce jagodowe ... w ilości do 300g na dobę". Wszyscy gadają o jakieś "regule 30g", a tu wyraźnie widać "regułę 300g"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Wszyscy gadają o jakieś "regule 30g", a tu wyraźnie widać "regułę 300g" i to jest bardzo dobra reguła / po jej zastosowaniu osiagamy 10 razy szybciej wyniki!
|
|
|
|
|
|
|
justi2001
Go
|
U mnie to chyba tylko nerwy... Wczoraj zladlam:
80g bialka, 220 tluszczu, 100 wegli...
Ja chyba jestem powaznie niedozywiona... Wczoraj po tym co zjadlam czulam sie nadzwyczaj dobrze... Poza tym tylko raz w ciagu dnia tak naprawde zjadlam do syta
Zaczelam uzywac kalkulatora optymalnego online...
Dalsze wnioski wysnuje za jakis tydzien...
|
|
|
|
|
|
|
|
|