Autor
|
Wtek: Proszę o pomoc !!! Wrzody, candida, dziwny trądzik... (Przeczytany 101691 razy)
|
Edyta
Go
|
Jurku "Rene" to jak mniemam po poście, kobieta,która ma nota bene 19-sto letnią wnuczkę Zgadzam się tylko z tym,że mogła napisac więcej o leczeniu na Forum ,no ale jesli nie chciała,to jej sprawa
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Nie przesadzajmy, Rene po prostu chce pomóc bo tysiące ludzi jest zachwyconych preparatem Flavon, o czym można przeczytac w załączonym cytacie: Witaj! Prawdopodobnie masz Candide Albicans.Kup sobie miesięcznik,(jeżeli jeszcze gdzieś dostaniesz,może w MPIK-u)"Optymalnik" z maja - koniecznie.Poczytaj co autor pisze o Candidzie,to od razu będziesz w domu.Powinieneś jeść Flavon, po miesiącu nie będzie ani śladu po drożdżaku.Jeśli nie wiesz co to jest za preparat, to daj znać jak mam Ci tą wiadomość podać.Pozdrawiam, Rene
Acha, cena za karton Flavon wynosi ponad 500,-PLN. Skład i reszta informacji: http://www.flavonmax.com/pl/index.php?pageid=2&prodid=2&faceid=4Jeśli ktoś chce osiągnąc poziom Elite Diamont sprzedając odpowiednią ilośc preparatu ma szansę na wspaniały wyjazd: http://www.flavonmax.hu/letoltes/doc/cancun40_pl.pdfTo się nazywa obrotna babcia, którą serdecznie pozdrawiamy.
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Pijo71
Go
|
Wejdz na forum Bioslone , tam dowiesz się wszystkiego o candidzie i jej leczeniu . Tutaj na ten temat nie dowiesz się niczego . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Acha, cena za karton Flavon wynosi ponad 500,-PLN.
Nie no! Skoro tyle to kosztuje ,to na pewno pomoże ,gdyby było tanie,to miałabym wątpliowści
|
|
|
|
|
|
|
Pijo71
Go
|
Samym żywieniem optymalnym tego nie wyleczysz . Potrzebna jest dieta niskowęglowodanowa ale z wykluczeniem niektórych potraw i picie MO Słoneckiego . Na forum które podałem wszystko jest opisane . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
mania25
Go
|
A ja się zastanawiałam gdzieś Ty się podział Pijo71? Weszłam pierwszy raz na forum,kiedy Twój wątek był w rozkwicie- coś o nerwicy , depresji i sprawach żołądkowych. Czytałam z wielkim zainteresowaniem, bo wątek był bardzo intensywny. Zawiodłeś się co do tego forum ,co?
|
|
|
|
|
|
|
mania25
Go
|
A jeśli mogę spytać- stosujesz jeszcze dietę optymalną? Czy Twoje niedomagania żołądkowe przeszły?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Potrzebna jest dieta niskowęglowodanowa ale z wykluczeniem niektórych potraw i picie MO Słoneckiego . No dobra ,ale ja jakoś nie piłam MO,nie kupowałam też żadnych innych mikstur i jakoś się tego pozbyłam . Na poczatku przepisał mi lekarz lek p/grzybiczy Orungal,po którym mi przeszło,ale wróciło ,bo nie przestrzegałam diety,gdy zaczęłam jej przestrzegać ,to już nie wróciło
|
|
|
|
|
|
|
justi2001
Go
|
Jeszcze wczoraj napisalam ze pozbylam sie biegunek itp. Od wczoraj nie tykam cukrow prostych, owocow a dzis rano co??? Biegunka! Co jest grane ?? Jak jadlam wszystko tzn oczywiscie nadal na DO nie mialam biegunek,a od wczoraj przelewa mi sie w brzuchu, dostalam biegunki no juz sama nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Można się wyleczyć z candydozy nawet samą dietą,ale trzeba być bardzo zdyscyplinowanym i cierpliwym.Nie pytać czy mogę jeść słodycze itp.,bo skoro słodycze szkodzą w tym przypadku,to chyba oczywiste,że ich nie jemy,no chyba że się jest kompletnym "jełopem" i będzie się jadło to co szkodzi,byleby tylko zaspokoić swe potrzeby "smaku",no i będzie się jadło rzeczy,które "szkodzą",gdy się będzie miało objawy "urojone" .Bo watpię,żeby osoba mająca poważne problemy zdrowotne spowodowane jakimś czynnikiem ,jeszcze dokładala sobie świadomie tego co szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jednym z objawów candydozy jest zaburzenie trawienia,czyli np.niestrawność .Mogą być problemy z trawieniem tłuszczy,białka,czy węglowodanów,ale to chyba oczywiste,bo nie ma prawidłowej flory bakteryjej,która oprócz enzymów trawiennych ,trawi pokarm.Nie bądźmy naiwni i nie myslmy,że wszystko wróci do normy po tygodniu ,czy nawet miesiącu,a gdyby nawet wróciło,to wystarczy jeden bład i mamy znów "młyn" . Krótko;dyscyplina i tylko dyscyplina, jesli chodzi o odzywianie.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Samym żywieniem optymalnym tego nie wyleczysz . Potrzebna jest dieta niskowęglowodanowa ale z wykluczeniem niektórych potraw i picie MO Słoneckiego . Na forum które podałem wszystko jest opisane . Pozdrawiam
Niesamowite odkrycie "Samą Dietą Optymalną tego nie wyleczysz potrzebna jest dieta niskowęglowodanowa",Nic dodac nic ując a może napisz do jakich Diet zaliczasz Dietę Optymalnych
|
|
|
|
|
|
|
Rene
Go
|
Do Justi Oki,czekam na Ciebie,ta forma mi odpowiada.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Jurek tu chodzi zapewne o "dietę niskowęglowodanową" bez produktów o wysokim IG - np gotowanych ziemniaków, którymi się optymalni zajadają, a które są absolutnie zakazane dla chorych na przerost candidy.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Smutno mi troszkę Biedna ta candida ,przecież ona też chce zyć,jak każdy z nas.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Jurek tu chodzi zapewne o "dietę niskowęglowodanową" bez produktów o wysokim IG - np gotowanych ziemniaków, którymi się optymalni zajadają, a które są absolutnie zakazane dla chorych na przerost candidy.
W
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jurku Bardzo ciekawy post .Najciekawszy ze wszystkich postów napisanych przez Ciebie Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Jurku Bardzo ciekawy post .Najciekawszy ze wszystkich postów napisanych przez Ciebie Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem Edyta Szybka jesteś potrafisz byc szybsza od napisanego posta,ledwo zdążyłem napisac" W" czyli Waldek a już post poleciał a niestety nie idzie samemu tego cofnąc a chciałem napisac że gdzie On widział że optymalni zajadają się ziemniakami,ja sam od pięciu już lat zjadam najwyżej jednego małego ziemniaczka,i to nie w każdy dzień natomiast zajadam się jajkami i to właśnie codziennie w ilości od 5 do 8szt.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Może Waldek widział kiedyś "optymalnych" przy ognisku,gdy piekli ziemniaki i pomyslał,że tak robią codziennie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|