Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Rak prącia, zapalenie węzłów chłonnych pachwinowych, WAżNE!!! (Przeczytany 47639 razy)
|
Edyta
Go
|
Najpierw należałoby sobie samemu odpowiedzieć,dlaczego szarlatani i kuglarze mają takie wzięcie. Odpowiedzi można sobie udzielać na różnych płaszczyznach,bo nie ma jej jednej.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Najpierw należałoby sobie samemu odpowiedzieć,dlaczego szarlatani i kuglarze mają takie wzięcie. Odpowiedzi można sobie udzielać na różnych płaszczyznach,bo nie ma jej jednej.
Jeden z tych powodow jest taki sam jak ten ktory "zaprasza" pewna kategorie "parafian" do "pewnych czynnosci"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Pijo71 nie powiekszaj "stezenia planktonu" Ciekawa jestem,kto tu na Forum uważa się na członka elity,a kto planktonu Już tu mam na oku jednego,kto należy do "elyty" i nawet między wierszami przyznał się do tego, a nawet "ponizył "plankton" i nie jesteś to Ty grizzly
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Ciekawa jestem,kto tu na Forum uważa...
Ja rowniaz jestem ciekawy, kto ...... .... .....? Czy Ty Edyto cos o tym wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...bo i po co sobie komplikować życie ... No fakt, ale mimo wszystko jestem troche zaskoczony W pierwszej chwili myslalem, ze to moj komp lub cos z netem, ale teraz ...... wszystko jasne Czy mialas kiedys "taka" przygode?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Ja miałam dwa "okna" otworzone i na jednym było,a na drugim nie było i pomyślałam,że coś ze mną nie tak ... U mnie wlasnie bylo identycznie I rowniez tak pomyslalem
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Są rzeczy,które czasem trzeba "zniszczyć w zarodku" i być może ta "rzecz" należała do takich Może nie sięgnęliśmy tam,gdzie wzrok nie sięga i nie przewidzieliśmy skutków Pozdrawiam zainteresowanych Myslę ,że jest OK .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Są rzeczy,które czasem trzeba "zniszczyć w zarodku" i być może ta "rzecz" należała do takich ............ Pozdrawiam zainteresowanych Myslę ,że jest OK . Chyba masz racje Ja rowniaz pozdrawiam serdecznie naszego sympatycznego zainteresowanego
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie ma to jak wzajemne zrozumienie
|
|
|
|
|
|
|
sylwia2624
Go
|
PO trudach choroby, znajomy zmarł (((( pozostał tylko ogromny smutek Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Przykre to wszystko.
U mnie natomiast na osiedlu jest taki pan,może ma 65 lat i jeszcze miesiąc temu widziałam go normalnie chodzącego ,a od pewnego czasu widuję go ze swoim synem i jego rodziną,jak prowadzą go za rękę,jak dają mu pić.jak go karmią (widzę z okna,bo oni wychodzą z nim przed blok) .Jestem w szoku,że z tak energicznego człowieka (zamieniłam z nim czasem parę słów i znałam go z widzenia) stał się po prostu jak dziecko.Nie wiem co się stało i w sumie nie chcę wiedzieć,ale strasznie mi go szkoda .
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Chlopy,pamietajcie, ze na "przyrodzenie" jest tylko jedno lekarstwo: jarmuz polaczony z pomidorem plus dobry seks X 10 dziennie. Poza tym nic Was nie utrzeze. Wiec...co trza rorbic? d.....c na goralska melodie
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Chlopy,pamietajcie, ze na "przyrodzenie" jest tylko jedno lekarstwo: jarmuz polaczony z pomidorem plus dobry seks X 10 dziennie. Poza tym nic Was nie utrzeze. Wiec...co trza rorbic? d.....c na goralska melodie
Adampio czy ten sex to polecasz nawet jezeli ten ktoś nie miał penisa. Ale podziwiam Twoją kondycje ,ciekawy jestem opinię Twojej partnerki i czy ta muzyka to musi być koniecznie góralska
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Głodnemu ... to tylko lekarstwa w głowie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|