Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Przedmioty ścisłe zawsze były moimi ulubionymi. Za bardzo gość uogólnił . Ks Haller powiedział, że nauka i religia to dwie równoległe płaszczyzny. Zatem przez 3 dni zastanawiałam się jak mógł dostać nagrodę Templetona (udowodnienie związku religia-nauka) wychodząc z TAKIEGO założenia . Koleżanka mi wytlumaczyła : " słuchaj Ewa, dwie równoległe mają gdzieś swój początek i koniec, JAK WSZYSTKO, zatem gdzieś/kiedys się złączą. Może w jednym punkcie?".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Wolałabym by zlecił darmowe porady dietetyczne. Choć z drugiej strony... wszystko co za darmo to ponoć ... do bani .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Długowieczność: ” Utrzymuje moje spożycie węglowodanów naprawdę bardzo nisko odkąd to odkryłam. Przestałam jeść wszelką skrobię z ziemniaków, klusek, ryżu, chleba i makaronu. Zamiast nich jem sałatki (ale nie słodkie sosy), duże ilości oliwy z oliwek i orzechów, mnóstwo zielonych warzyw wraz z serem, kurczakiem i jajkami”. http://www.wykop.pl/ramka/846375/mozemy-zyc-nawet-450-lat/
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
144dni:20dni=7,2 czyli 450lat:7,2=62,5lat czyli do emerytury średnio brakuje 4,5lat. (zabawne jest to, że z lenistwa policzyłem to w pamięci ) Tyle wytłoczyłem z matematycznego podejścia do zagadnienia. A teraz instynkt... Jestem zauroczony określeniem "możemy", użytym w artykule. +6 Kluczem do młodości jest wykluczenie z diety szkodliwych dla naszego organizmu węglowodanów. Pani profesor wykazała, że węglowodany oddziałują na dwa kluczowe geny, które odpowiedzialne są za długowieczność i starzenie się organizmu. Niewielka modyfikacja tych dwóch genów mogłaby zadziałać na nasz organizm jak eliksir młodości. Nie jeść ww, czy lekuchno zmodyfikować dwa geny... .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W niektórych razach to znaczy to samo
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Różnicy w ilości należy dopatrywać się więc w 15cm. Niestety nie wiem jeszcze gdzie, bowiem z rysunku ... . Popularne wierzenia mówią, że niższy jadł mniej. Ale wygląda, na dziś dzień, że albo po równo, albo wyższy jednak mniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe.
Starszy Kwaśniewski też zaleca "węglowodany włókniste" w postaci warzyw Tylko Młody lansuje "cukier krzepi"
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciekawe.
Starszy Kwaśniewski też zaleca "węglowodany włókniste" w postaci warzyw Tylko Młody lansuje "cukier krzepi" Zaś "bawiąca się robalami" w ogóle pogoniła ww zlożone, czym radykalnie ograniczyła ww. Łyżka cukru=łyżka skrobii= wiadro ogórków, choć żadne raczej nie są włókniste.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ciekawym, który lepiej pływał ... pod wodą. Wyższy ma lepsze "układy" do pływania, ale można by się zdziwić, bo niewiele wiadomo o neandertalskiej fizjologii "A kosmosie wią". Bowiem pływać, jak wszystko inne, umieją bez wątpienia najbardziej. I nie jest to osobista wycieczka, a jedynie kolejna próba ... .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe.
Starszy Kwaśniewski też zaleca "węglowodany włókniste" w postaci warzyw Tylko Młody lansuje "cukier krzepi" Zaś "bawiąca się robalami" w ogóle pogoniła ww zlożone, czym radykalnie ograniczyła ww. Łyżka cukru=łyżka skrobii= wiadro ogórków, choć żadne raczej nie są włókniste. No jacha, ale mogę delikatnie przyklasnąć: "Mnóstwo zielonych warzyw z oliwą, wraz z serem, kurczakiem i jajami" Lepszy wróbel w garści...
|
|
|
|
|
|
|
|