Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Jak przytyć? (Przeczytany 29791 razy)
|
Edyta
Go
|
Waldek jak się tak bardzo obraziłeś,to kupię Ci lizaka,tylko napisz jakie lubisz,czy takie "czupaczups" ,czy takie z "kolą" ,a może takie "płaskie" w kaształcie serduszka? I powidz mi jaki masz kształt twarzy ,a powiem Ci ,czy jesteś z natury obraźliwy,czy tylko lubisz wystawiać "teatrzyki"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tera musze jechać.Zanim przyjadę,to mam nadzieję,że "skrobniecie" coś logicznego i sobie przeczytam To papa!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Wrócilam Szczerze mówiąc ,to jestem deko zawiedziona.Owszem, widzę logiczne posty,ale...tylko moje
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja rozumiem,że ktoś kiedyś sklasyfikował ludzi względem rodzaju twarzy,rodzaju paznokci,wielkiego palucha u nogi ,cóż tam jeszcze może być? Tera się dowiedziałam,że zklasyfikowano ludzi chudych z nadżerkami i grubych o mocnych jelitach. No, ale bez przesady ludzie.No chyba jak spotkam szczupłą osobę ,o drobnych kościach,to nie bedę mówić:a ta osoba ma słebe jelita,nadżerki ,od nadżerek porobiły się cienkie kosci,a na dodatek tej osobie nie wchłania się pokarm...cały do tego...,a to ,ze nie ma anemi ta osoba,to już nie ważne,ważne ,że ktoś kiedyś coś napisał. Waldek czuje się obrazony.Ja nawet powiedziałabym ,że on nie jest obrażony,tylko jest rozgoryczony.Do tej pory wierzył tym klasyfikacjom,pewnie nadal wierzy,ale zaczyna mu coś świtać,czego nie chce za nic w świecie dopuścić.Nie chce dopuścić do siebie innych mozliwości,dlatego,że do nich już przywykł. Pewnie jest teraz zły na mnie,na siebie i na wszystkich wokół .Ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.Kiedyś "mendrcy" też pisali,że ziemia jest plaska.I czy faktycznie jest płaska? Mam w to wierzyć,bo kiedyś,bardzo,bardzo dawno temu ktoś to napisał,tylko dlatego?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Kiedyś "mendrcy" też pisali,że ziemia jest plaska.I czy faktycznie jest płaska? Mam w to wierzyć,bo kiedyś,bardzo,bardzo dawno temu ktoś to napisał,tylko dlatego?...
Mysle, ze ten dylemat latwiej zrozumiemy, gdy cofniemy sie do roku 1901, kiedy urodzil sie pewien Pan Werner. Gdyby sie nie urodzil, to by nie sformuowal w roku 1927 slynnej zasady, nazywanej potem zasada nieoznaczonosci Heisenberga Zasada nieoznaczonosci wydaje sie miec niewielki wplyw na codzienne zycie. Jednak takie "wrazenia" sa baaaaaardzo, baaaaardzo zwodnicze.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Kiedyś "mendrcy" też pisali,że ziemia jest plaska.I czy faktycznie jest płaska? Mam w to wierzyć,bo kiedyś,bardzo,bardzo dawno temu ktoś to napisał,tylko dlatego?...
Istnienie elementu "niespodzianki" powoduje, ze ogromna ilosc zjawisk wokol nas jest bardzo nieprzewidywalna. Niektore "fenomeny" sa bardzo podatne na "efekt motyla". Oznacza to, ze male przypadkowe zdarzenie w "kwantowym swiecie" prowadzi do bardzo duzych zmian. Zjawisko to dotyczy wytworow ewolucji, a wiec i ludzi. Podobnie jest z dzialaniem ludzkiego mozgu. co widac na przykladzie: istniejacego otoczenia "MATRIX 90/10"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"efekt motyla". Fajny film ,nie wiem ,czy ktoś go oglądał...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Fajny film ,nie wiem ,czy ktoś go oglądał...
Jeszcze nie ogladalem, ale czytalem "recke" Lece dzisiaj do wypozyczalni DVD Szkoda, ze niema tego filmu jeszcze w HD (Blu-ray), Ale na szczescie "mis" ma "studyjny skaler dzis" i wszystkie filmy DVD wyswietla w jakosci "quasi Blu-ray" na projektorze HD. PS A co tam pochwale "siem"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Leć,bo świetny film(przynajmniej dla mnie).Ja oglądałam go może ze 2 lata temu.Też sobie go przypomnę
|
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
A co tam pochwale "siem" Tez bym się pochwaliła,ale nie mam narazie czym.No chyba,że ;przyszła mi kara z biblioteki za przetrzymywanie ksiązki.Zawsze tak mam Edytko czyżby obserwacje nieba nie dają Tobie satysfakcji i nowych spostrzezeń myślałem ,że tam akcja cały czas trwa bez przerwy na sen i odpoczynek
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jurku.Co niby miałam ogladać? Chmury? Dziś jest bezchmurnie ,może coś pooglądam,jak oczywiście wcześniej nie zasne .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Jurku.Co niby miałam ogladać? Chmury?...
Edyta czas na Kino HD w domu, ale kto bedzie "operatorem"? PS Podaje do informacji minimalna sume do zainwestowania w dobrej jakosci KD, - 5000 pln
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Mąż się pyta czy masz full HD ? Zaznaczam,że nie wiem o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tak jak pisałam,ja się nie znam Nie przepadam za tv,choć czasem lubię sobie obejrzeć jakiś fajny film,ale wtedy najczęściej chodzę do kina
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3] 4
|
|
|