Danuta
Gość
|
STO LAT dla Mika, z okazji 26 rocznicy urodzin oraz dla Anny-Marii z okazji 19 rocznicy urodzin. Niech Wam gwiazda pomyslnosci nigdy nie zagasnie... Danuta
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
652 razy czytane a tylko jeden "WPIS"? Ja tez nie wiem o kogo chodzi ale zycze im wszystkiego najlepszego!!!
A Wy nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
 Duzo zdrĂłwka,mÄ
drych wyborĂłw w Ĺźyciu dla "mateoosh12" PS.Wirtualne caĹuski na dodatek Mateoosh. Popatrz jeszcze raz kto ci sklada zyczenia z caluskiem.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Mateoosh. Popatrz jeszcze raz kto ci sklada zyczenia z caluskiem.
No kto niby? Przeciez nie Renata Beger .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Z okazji Moich Urodzin,skĹadam sobie najserdeczniejsze Ĺźyczenia pĹynÄ
ce prosto z serca;zdrowia,pogody ducha oraz wytrwaĹoĹci   Kurcze.WĹasnie zdaĹam sobie sprawe,ze 5 styczeĹ nie jest najlepszy do obchodzenia urodzin z tego wzglÄdu,ze czĹowiek ma juz dosc Ĺwiat,doĹÄ ciast,doĹÄ nawet koniaku,czy whisky Zrobie sobie jajecznice,bo jeszcze nie jadĹam ,a zamiast koniaku napije sie herbaty z cytrynÄ
 Edyta, :)zycze ci rowniez tego co sobie sama zyczysz ,jak rowniez TOLERANCJI z twojej strony dla kazdego bez wyjatku.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Dziekuje Ci Alinko,za Ĺźyczenia Twoje chyba teĹź niebawem,albo juz byly?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Dziekuje Ci Alinko,za şyczenia Twoje chyba teş niebawem,albo juz byly? dobrze,ze mi przypomnialas,noo juz niedlugo,ale wole ten temat przemilczec
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
... gdyby nie oni...
No i jeszcze dzieki dalszej bliskiej rodzinie -czyli przypomniaĹabym sobie siĹa rzeczy
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
heheh, no faaaajnom dostalas edyta pocztowke... taka "na czasie", owce "grass fed", nie to ze z markjetu
wszystkiego naj, aj!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
To w ramach promocji zdrowej, dobrej diety wysokowÄglowodanowej - Â
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
To w ramach promocji zdrowej, dobrej diety wysokowÄglowodanowej - Â Czyli,ze mam sie teraz rzucic na chlip z margarynom i dzemem ?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
I herbatÄ koniecznie solidnie posĹodzonÄ
!.
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
No zapomniaĹem o cytrynie!. CytrynÄ koniecznie, bo odkwasza i antyoksydanty i detoxy jest...Â
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
No zapomniaĹem o cytrynie!.
Ha! Widzisz.To ja sie nie dziwie,Ĺźe Ty sie nie znasz na zdrowym odzywianiu,jak Ty zapominasz o podstawowych produktach
|
|
|
|
|
|
|
|