Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Creme bonjour? (Przeczytany 3552 razy)
|
Zakk_87
Go
|
Moge spozywac tego typu produkty:kefiry , jogurty naturalne, kremy do smarowania (np bonjour) , masla z dodatkiem tluszczy roslinnych?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Zakk .Ty musisz żyć w ogromnym stresie.Bierzesz coś do ręki i zastanawiasz się ,czy możesz zjeść,czy też nie. Naprawdę oczekujesz,że ktoś odpowie Ci tutaj ,ze możesz jeść jakieś "bonżur" ,czy też nie? A Ty się pewnie grzecznie będziesz słuchał . Kurcze, w sumie to chciałabym,zeby moje dzieci były takie"grzeczne" i wciąż się pytały mnie,czy mogą to,czy to zjeść
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Moge spozywac tego typu produkty:kefiry , jogurty naturalne, kremy do smarowania (np bonjour) , masla z dodatkiem tluszczy roslinnych?
Ucz się zasad diety optymalnej z tego i innych forów , a pewnie Ci zaszkodzi! Od nauki jest strona doktora - www.dr-kwasniewski.pl - np: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&cat=4 , a nie forumowe "wariacje" na temat DO. Dla mnie osobiście to nie tylko możesz sobie zajadać: "kefiry , jogurty naturalne, kremy do smarowania (np bonjour) , masla z dodatkiem tluszczy roslinnych" -bo to Twoje zdrowie...
|
|
|
|
|
|
|
Flawia
Go
|
swoją drogą krewniaczka ma dziecko zamęczające ją pytaniami "mamo co to jest" a gdy sie dziwimy, że ono nie wie to ono mówi "bo ja nie wiem czy ja to lubię" - okropnosć... ja odpowiem na pytanie tak: jak musisz wybrać miedzy np czipsami czy drożdżowką a kremem bonjour to wybierz to drugie. ale jak nie musisz, to zaawansowany optymalnik unika tłuszczów roślinnych oraz gotowych produktów w których jest mnostwo technologicznych dodatków. warto się przyjrzeć czy tam nie domieszano np mąki sojowej...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|