Teresa Stachurska
Go
|
Pomidory i cebula to jedyne węgowadany mają być?
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Noo. Można dorzucić ogórki. Ci zawansowani cukrzycy mają wzrosty cukru po ziemniaku 100g w postaci frytek. Rośnie im czasem po tym cukier ze 120 do 190mg%.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kamerę ma ze stabilizacją obrazu. Mnie by drżały.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciekawe, czy lekarka badała cukier u cukrzyków po frytkach z jajkiem i/lub serem żółtym? , bo to,że po samych frytkach badała wiemy... Warto tak tych "biednych" ludzi straszyć tym cukrem w cukrze? Ja ja cenie, ze szuka i pomaga. Rozmawialem z nia przez telefon, bardzo mila, fajna i sympatyczna pani. Ksiazka juz jedzie wiec niedlugo przeczytam a nie zrobie z niej modlitewnik jak coponiektorzy mieli i maja w zwyczaju
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ciekawe, czy lekarka badała cukier u cukrzyków po frytkach z jajkiem i/lub serem żółtym? , bo to,że po samych frytkach badała wiemy... Warto tak tych "biednych" ludzi straszyć tym cukrem w cukrze? Ja ja cenie, ze szuka i pomaga. Rozmawialem z nia przez telefon, bardzo mila, fajna i sympatyczna pani. Ksiazka juz jedzie wiec niedlugo przeczytam a nie zrobie z niej modlitewnik jak coponiektorzy mieli i maja w zwyczaju Też tak uważam, mimo pewnych niekonsekwencji, chce pomagać. Tylko czy takie jednostki, co to nie potrafią się same ogarnąć, nie powinny wygasić swoich linii rodowych?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wątek z serii przychodzi zdrowa baba do lekarza, a wychodzi chora, bo dochtor tak powiedział.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wątek z serii przychodzi zdrowa baba do lekarza, a wychodzi chora, bo dochtor tak powiedział. O toto, zacny wątek. Czy ja przypadkiem takich samych dłoni nie widziałem w tej... no... pewnej bibliotece miejskiej? Było trochę szumu wkoło tego.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To bardzo sprawne i ładne dłonie są - ma się to szczęście w życiu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To bardzo sprawne i ładne dłonie są - ma się to szczęście w życiu. Erotoman.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No co Ty, o kucharzeniu myślę.... też
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale mnie to wadzi, każdy pisze co chce i kiedy chce, bo wolność jest!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I komu chce. I Dobrze, że Ci to pozostałe wadzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dobrze, wszyscy wiedzą o co cho. Ale "i komu chce" może zostać.
|
|
|
|
|
|
|
|