agata
Go
|
...ale przecież to były przepiórcze! haha, pisałam że za dużo jem...
|
|
|
|
|
|
|
agata
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
agata
Go
|
nie, teraz na serio biorę się za dietę...Admin mi napisał, żeby korzystać z gotowych przepisów. Wybrałam omleta z bitą śmietanką.A tam stosunek B do T jest 1:5. Czy to zła potrawa dla mnie?Według wyliczeń Adampio powinnam jeść tłuszczu dużo mniej.
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof.K.
Go
|
Liczą się proporcje na cały dzień.
Teraz zjesz więcej tłuszczu, to później masz miejsce na węgle i białko.
|
|
|
|
|
|
|
agata
Go
|
Liczą się proporcje na cały dzień.
Teraz zjesz więcej tłuszczu, to później masz miejsce na węgle i białko.
dzięki kolego.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
nie, teraz na serio biorę się za dietę...Admin mi napisał, żeby korzystać z gotowych przepisów. Wybrałam omleta z bitą śmietanką.A tam stosunek B do T jest 1:5. Czy to zła potrawa dla mnie?Według wyliczeń Adampio powinnam jeść tłuszczu dużo mniej. Gdybym był na twoim miejscu i w twojej sytuacji, to pomyślałbym sobie dla przykładu tak: skoro w oryginalnym przepisie na gram białka przypada 5 gram tłuszczu, to co się stanie (jak zmieni się proporcja), gdy zastosuję np: połowę zalecanej ilości bitej śmietany? Albo, jeśli mam chęć na jedzenie, ale... itd, itd i do skutku, czego życzę. PS Wszystko, co trzeba do osiągnięcia zdrowia jest podane na www.dr-kwasniewski.pl i tym Forum. Powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
agata
Go
|
nie, teraz na serio biorę się za dietę...Admin mi napisał, żeby korzystać z gotowych przepisów. Wybrałam omleta z bitą śmietanką.A tam stosunek B do T jest 1:5. Czy to zła potrawa dla mnie?Według wyliczeń Adampio powinnam jeść tłuszczu dużo mniej. Gdybym był na twoim miejscu i w twojej sytuacji, to pomyślałbym sobie dla przykładu tak: skoro w oryginalnym przepisie na gram białka przypada 5 gram tłuszczu, to co się stanie (jak zmieni się proporcja), gdy zastosuję np: połowę zalecanej ilości bitej śmietany? Albo, jeśli mam chęć na jedzenie, ale... itd, itd i do skutku, czego życzę. PS Wszystko, co trzeba do osiągnięcia zdrowia jest podane na www.dr-kwasniewski.pl i tym Forum. Powodzenia! dziękuję. czytam i posty na forum i po raz któryśtam książki.Może kiedyś będę taka jak Wy.I nie będzie mnie nic bolało. I nie będę się martwić , że coś źle zjadłam....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
agata
Go
|
niestety nie ma w pobliżu żadnego klubu.Jestem z Rawy Mazowieckiej. Ale już jest nieźle, bo nie mam tych okropnych wzdęć...A będzie lepiej(chyba?)...
|
|
|
|
|
|
|
agata
Go
|
witam wszystkich co zrobić kiedy zjadłam za dużo białka? czy da się to naprawić, zrównoważyć? powinnam zjeść 50;130;30-40 a zjadłam 64;126;8...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Zjesc mniej weglowodanow. Nadmiar bialka zostanie, co prawda niepotrzebnie, przerobione na weglowodany.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
witam wszystkich co zrobić kiedy zjadłam za dużo białka? czy da się to naprawić, zrównoważyć? powinnam zjeść 50;130;30-40 a zjadłam 64;126;8... Można zjadać jednego dnia więcej, a drugiego dnia mniej. Wartości te są tylko takie orientacyjne, kiedy jeszcze podpowiedź organizmu nie jest dobrze dostosowana do nowego sposobu żywienia.
|
|
|
|
|
|
|
agata
Go
|
dziękuję adampio
|
|
|
|
|
|
|
agata
Go
|
dziękuję adampio
i reniu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
To się postaraj!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To się postaraj! Dasz radę, bo najlepsze dzieci to zimowe so.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
5 tygodni to się rzodkiewki pasą. Blackend nie ma na kogo głosować... . Cywilizacja, ... wiadomo- krucha. A ja przecież mam inną misję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
5 tygodni to się rzodkiewki pasą. Blackend nie ma na kogo głosować... . Cywilizacja, ... wiadomo- krucha. A ja przecież mam inną misję. W szaszki już nie pykasz?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|