Jarek
Go
|
My tu wszyscy eksperci , ja też z pastwiska
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie, ja zawsze jadłem dużo białka, w okolicy 100g na dobę zwierzęcego, minimum (3-4 litry mleka i kawałek twarogu). Nawet często kilkakrotnie więcej, teraz jem najmniej w karierze, ale dużo czasu mi zajęło przestawienie się.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Boś Ty kulturysta....
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie obrażacie mnie czasem? Kulturyści jedzą kurze cycki z ryżem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To kto Ty jesteś?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No jak! Polak mały przecież... Każdy to zna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Byłam pewna takiej odpowiedzi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektóre odpowiedzi są oczywiste, jak oczywistość...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może je ponumerujemy i tylko będziemy numerkami rzucać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja nie, ja zawsze jadłem dużo białka, w okolicy 100g na dobę zwierzęcego, minimum (3-4 litry mleka i kawałek twarogu). Nawet często kilkakrotnie więcej, teraz jem najmniej w karierze, ale dużo czasu mi zajęło przestawienie się. Och ty nasz debesciaku...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja słuchałem zawsze najnowszych zaleceń , otręby to wiedziałem, że są zdrowe już w wieku 9 lat !!! Oliwa zdrowia mi dodała po 40- tce . Romans z jogurtami 0 % był krótki. Najgorsze chyba z tego było smażenie na zdrowych olejach , frytki kurczak rybka i frytkownica chodziła non-stop . A i jeszcze ośmierniczki z rossitto i słynna dieta śródziemnomorska. Też parę lat mi smakowała. . Ale chyba bije na wszystko Pełnoziarniste i WiO - długo nie dałem rady . Kibel nie wytrzymał. Prawie pękł .
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Z czego on chce schudnąć ,w hameryce ,był by przystojniaczkiem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tzw chlop na schwal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale tacy nie mają problemu z dobraniem rozmiaru ubrań. Tera się takie produkuje. Ja na siebie kąpielówek czy dresów nie mogę dostać. Niektóre modele i marki nie produkują rozmiaru S . A rozmiar M jest zawyżony ( prawie jak XL-ka ) . 173/72 - jestem wymiarowo nietypowy w dzisiejszych czasach .
|
|
|
|
|
|
|
|