Autor
|
Wtek: ŻO w Szwecji (Przeczytany 177922 razy)
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy, chciałem napisać, że "piszesz jak Polonia zza Oceanu"! Taki donos, jak z Radia Wolna Europa. Nasi DO kraju chcą wracać, (podłe)zuchy. Znaczy, jeżeli są rodzaju męskiego, to podli miało być. Zi... , nie ma na to rady.
|
|
|
|
|
|
|
Henryk
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak czy siak u Kwaśniewskiego było ładniej bo było o złożoności zależności przyjętej GieeSOwości, że tak powiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A właśnie leci na TTV "Wiem, co jem..." - takiego szamaństwa "naukowego" dawno nie widziałem, gruba redaktorka pitoli o warzywach i owocach, a Kozłowska-Wojciechowska ponoć "prof." opowiada takie androny, jak dawniej ten z IŻiŻ co zawsze w muszce występował! Wyleciało mi jego nazwisko... No, ale popieram, bo dzięki nim jajca wolnowybiegowe, pełnocholesterolowe są jeszcze po 50gr/szt. z dowozem do domu, a kilo masła po 15zł! Czyli bardzo dobre programy robią!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czy to znaczy, że parszywa trzydziestka siem mydliła? W takim razie przyjdzie podziękować wiodącej hamerykańskiej nauce za odkrycie ameryki, bo mają ku temu odpowiednią tradycję. Dla mnie to zwykłe skurwysyństwo, bo przez czterdzieści pięć lat usiłowali zniszczyć i ośmieszyć Dr-a Kwaśniewskiego, a teraz trzeba wprowadzić LCHF, bo Dieta Optymalna nie istniała, nie istnieje i istnieć nie będzie! Ale się zdziwią, gdy przyjdzie pora.
|
|
|
|
|
|
|
Henryk
Go
|
Przychodzi taki czas i taka pora!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najpierw amerykańscy naukowcy odkryli to, że tłuszcz nasycony "szkodzi", a teraz "odkryli", że jest odwrotnie. A co z tymi co niepotrzebnie chorowali i chorują? Żadnej skruchy? Nie wspominając już o prawdziwym Odkrywcy...Szwecja zaczęła oficjalnie pisać o nowych zaleceniach dietetycznych, potem Australia, teraz USA...lawina się zaczęła...Z Polski wyszło i jak bumerang wróci...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
To jeszcze wciąż LCHF, czyli brak reguł dot. wagi należnej oraz proporcji B : T : W oraz rozróżnienia ŻO i DO. Ale dobrze że drgnęło.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też tak uważam...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teresa superrrrrrrrr (artykuł też )
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czy to znaczy, że parszywa trzydziestka siem mydliła? W takim razie przyjdzie podziękować wiodącej hamerykańskiej nauce za odkrycie ameryki, bo mają ku temu odpowiednią tradycję. Dla mnie to zwykłe skurwysyństwo, bo przez czterdzieści pięć lat usiłowali zniszczyć i ośmieszyć Dr-a Kwaśniewskiego, a teraz trzeba wprowadzić LCHF, bo Dieta Optymalna nie istniała, nie istnieje i istnieć nie będzie! Ale się zdziwią, gdy przyjdzie pora. O toto! Pełnia rodzimego słownika- ś, ć, ń, czy, szczy. A nie mówiłem, DObrze jest właściwą treść właściwą formą podeprzeć, a nie woalować- nie wiadomo przed kim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|