jurek46
Go
|
|
Odp: odma
« Odpowiedz #20 : 2008-06-11, 03:14:15 » |
|
wprowadzana jest w miejsc odmy i maa tam przebywać aż zasklepi się pęknięcie boli bardzo Ale jak tylko ból się wzmaga dają Ketonal w zastrzyku ale lepiej trochę pocierpięć bo potem albo nienormalny pęd do picia albo gorączka.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #21 : 2008-06-11, 03:59:45 » |
|
[quote author=grizzly Grizli chba będziesz musiał zrewidować swoje pogłądy i chociaź przez cierpienie uznasz moją elegię za kanon naszej literatury tyle źe nie jak u Waryńskiego na zesłaniu a w celi szpitałnej.I on skonał a ja trzymam swoje wieko.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
« Odpowiedz #22 : 2008-06-12, 03:59:02 » |
|
Z pory wpisu wnoszę, że spać w nocy też się nie daje?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
« Odpowiedz #23 : 2008-06-12, 09:34:30 » |
|
...I on skonał a ja trzymam swoje wieko...
Jurek "wirtualnie" pomagam Tobie(jestem z Toba) to cholerne "wieko trumny" musimy podnosic Badz nastawiony "bojowo" i walcz: pij duzo, oddychaj tlenem, niezapominaj o " odrobinie weglowodanow" glukoza w "przestrzeni pozakomorkowej" jest niezbedna do zycia. Wyluzuj troche z tymi jajami , jesli nie jestes "chodzacym szkieletem" to utrata paru kilogramow moze przyniesc poprawe. Napisz czy odwiedza Ciebie rodzinka w szpitalu, jesli czujesz sie samotny to bede pisal wiecej postow do Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #24 : 2008-06-12, 10:55:14 » |
|
Z pory wpisu wnoszę, że spać w nocy też się nie da Pani Doroto 5 dni nie było mowy o spaniu a wczoraj był kryzys dali jakiś zastrzyk i zapadłem się pod ziemię spałem calutką noc.Grizli dzięki za naprawdę celne rady potem napiszę więcej bo oczy się same zamykają Napisz czy odwiedza Ciebie rodzinka w szpital
Grizli mam wspaniałą rodzinkę czuję się przeznią motywowany do niepoddawanie się. Również dziękuję wszystkim Optymalnym za słowa otuchy
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
« Odpowiedz #25 : 2008-06-12, 10:58:28 » |
|
Jurku. Oszczędzaj siły,odpoczywaj . My tutaj też myślimy o Tobie
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
|
« Odpowiedz #26 : 2008-06-12, 11:56:22 » |
|
Sen leczy. Wieczny... chyba nie . Dołączam się do porad Grizzli.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #27 : 2008-06-12, 13:16:38 » |
|
Napewno tak jest robiono ponowne wyniki. Spadek Potasu dają w formie kropłówki nie mogę duźo pić bo nerki nie nadąźają cały czas mam sucho w ustach.To jest teraz mój problem kiedy cały orgań Napisz czy odwiedza Ciebie rodzinka w szpital Grizli mam wspaniałą rodzinkę czuję się przeznią motywowany do niepoddawanie się. Również dziękuję wszystkim Optymalnym za słowa otuchy
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
« Odpowiedz #28 : 2008-06-12, 14:11:24 » |
|
Panie Jurku, to że ma Pan chęć na sen, to wynik zdrowienia?
Zauważył Pan, że Pana wątek czytany był już 500 razy? Jest Pan w centrum uwagi życzliwych Panu forumowiczów. Chciałoby się powiedzieć - niech Pan trzyma za nas kciuki, byśmy dostawali od Pana coraz lepsze informacje, albo byli w stanie Panu pomóc.
Jak Pan sobie radzi z jedzeniem? Rodzina donosi? Lekarze nie kręcą nosem?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #29 : 2008-06-12, 23:23:59 » |
|
Panie Jurku, to że ma Pan chęć na sen, to wynik zdrowienia?
Zauważył Pan, że Pana wątek czytany był już 500 razy? Jest Pan w centrum uwagi życzliwych Panu forumowiczów. Chciałoby się powiedzieć - niech Pan trzyma za nas kciuki, byśmy dostawali od Pana coraz lepsze informacje, albo byli w stanie Panu pomóc.
Jak Pan sobie radzi z jedzeniem? Rodzina donosi? Lekarze nie kręcą nosem?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #30 : 2008-06-13, 04:04:48 » |
|
Jak widać natrudzę się z pisaniem posta i jeden nierozważny ruch i poleciało zamiast odpowiedzi pytanie trochę to skąplikowane jak dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #31 : 2008-06-13, 04:23:43 » |
|
Jak widać natrudzę się z pisaniem posta i jeden nierozważny ruch i poleciało zamiast odpowiedzi pytanie trochę to skąplikowane jak dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #32 : 2008-06-13, 04:57:46 » |
|
Dzisiaj kończe swój pobyt na Torakohirurgi i przenoszą mnie na Pulmonoloię.Po odłączeniu drenażu narazie mogę oddychać dalej napiszę jeszcx
|
|
|
|
|
|
|
bea561
Go
|
|
« Odpowiedz #33 : 2008-06-13, 07:16:16 » |
|
Jureczku, czytamy Twoje posty i czekamy na Twój szybki powrót do domu ( do dobrej formy). Serdeczne pozdrowienia.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #34 : 2008-06-13, 22:04:38 » |
|
[quote author=bea561 oBea dziękuje za wsparbi nie mam sił glńwa mi nie pracuje jestem zalany wodą ale już chyba nerki podejmują pracę jestem już na pulmonońgi jutro napiśzę więcej
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #35 : 2008-06-14, 03:11:29 » |
|
Tak wiem źe sen łeczy ale ja niestety nie mogę spać jestem cały obrzeknięty wodą nerki juź zaczynają pracować bo zaczołem sikać.Dostałem przyjacielską radę aby wspomóc się witaminą C w jakichś suplementach zawsze myślałem źe płuca nie bolą teraz juź wiem że bolą zanim są Otwarte
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
|
« Odpowiedz #36 : 2008-06-14, 11:36:16 » |
|
Będzie dobrze. Witamina C nie ratuje życia .A jeżeli byś ją zjadł, to zbuduje Ci się nieco więcej steryda w organizmie (które i tak dostajesz pewno dożylnie) i wrócisz jako Maczo do nas. Wszystkie kobiety bedą Twoje . Czekamy na Ciebie .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
« Odpowiedz #37 : 2008-06-14, 15:15:15 » |
|
Czekamy na Ciebie . Racja Wczoraj sobie myslałam o Tobie,gdy już zasypiałam w końcu jakos się znamy,nie? Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
« Odpowiedz #38 : 2008-06-14, 15:23:12 » |
|
Jurku.Może te niepokojące obiawy,które wiązałeś z ugryzieniem przez kleszcza ,były jednak od płuc?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
|
« Odpowiedz #39 : 2008-06-14, 15:34:31 » |
|
Jurku.Może te niepokojące obiawy,które wiązałeś z ugryzieniem przez kleszcza ,były jednak od płuc?
|
|
|
|
|
|
|
|