Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Tak jak na "boisku" tak jest w calej Polsce :-( (Przeczytany 30841 razy)
|
grizzly
Go
|
... PRZYKŁAD: "Aby krytykować cudze błędy wypada samemu ich nie robić, bo dyscośtam to nie "horoba" - to jest krytyka "Aby krytykować cudze błędy wypada samemu ich nie robić, bo jest się w jednym rzędzie z "z idolami w stylu potomka alkocholiczki w "czerwonych wlosach"" - to jest chamskie sianie nienawiści ... 1.) Uwielbiam przyklady 2.) Ciesze sie, ze piszesz Wojtek "co ci w duszy gra" 3.) Bardzo Ciebie lubie - bo jestes szczery(takie mam przynajmniej wrazenie) 4.) Faktycznie robie "biki" 5.) Faktycznie to "niezbyt lubie" komuszkow -zwlaszcza obcych Znajomych jestem w stanie polubic. 6.) Domyslam sie "gdzie Ciebie boli" 6.) Dostrzeganie wplywu potomkow alkoholiczek w "czerwonych wlosach" na "plankton" nie jest "chamskim sianiem nienawiści" 7.) Czym jest zatem??? Na pewno czym innym dla "komuszka" a czym innym dla "ELITY"
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Ale czasy, gdy: "nie matura, a chęć szczera zrobię z ciebie elitera" odeszły do lamusa historii. Teraz ELITA nie robi błędów ortograficznych. Teraz błędy ortograficzne robią "pokomusze syny", co nie stać ich na elitarne (czytaj staranne) wykształcenie . No starczy tych żartów. Pa!
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Gizzy Syn alkoholiczki ,jednak zrobił kariere - Doda ,Frytka -Nastały piękne kapitalistyczne czasy ,że sztuka -łatwa lekka i przyjemna -cieszy oko i nie wymaga myslenia . Sam widzisz -jaka misje maja teraz masmedia . No i jak widzicie panowie ,ze nie wszystko w tamtym systemie było najgorsze.
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Właśnie w "szczołbiznesie" widać najlepiej, że status majątkowy, to nie wszystko, aby automatycznie przejść do prymitywnie pojętej "ELITY". Majętny "syn alkoholiczki", który przypadkowo wszedł w posiadanie nadmiaru środków płatniczych, jest nadal "synem alkoholiczki", którego tylko stać na więcej wódki, narkotyków, panien lekkich obyczajów i inne patologie społeczne, niż przeciętny "plankton" z którego się przypadkowo wyrwał... O "elitarności" decyduje zdrowie, intelekt, wychowanie, wykształcenie, zdobyte doświadczenie swoiste i wiele innych czynników,co często łączy się z odziedziczonym, czy wypracowanym przez siebie zbytkiem, który umiejętnie wykorzystywany, daje tylko "lekkość" egzystencji pozwalającej na dalsze samodoskonalenie. Tak było, jest i będzie w każdym systemie społecznym.
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Tak było, jest i będzie w każdym systemie społecznym. i trudno oczekiwać, aby coś się zmieniło w tej materii pod wpływem publicznego jazgotu nawet stada "nieszczęsnych misiaczków"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
NIE TWIERDZĘ INACZEJ, ale, wybacz, te nieskrywane pokłady agresji...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gdzie ja czytałam, że jaki "plankton" takie "elity" ?!
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Zgaduję! forum Kwaśniewskiego?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Gdyby" kiedyś tam" "człowiek" nie był agresywny ,to nie byłoby teraz homo sapiens Dalej tkwilibyśmy na pewnym etapie ewolucji "nie schodząc z drzewa". A Ci co twierdzą ,ze agresywni nie są,to oni dopiero mają pełne pokłady tłumionej agresji,która odbija im się na ich zdrowiu ,nie tak jest ?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Grizzly jest szczerym,otwartym człowiekiem. A najgorsze są ludzie typu "psy milczki",które nawet nie szczekną,a ugryzą i do tego "nie są agresywni" -tak mówią .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A najgorsze są ludzie typu "psy milczki",które nawet nie szczekną,a ugryzą
Takich lepiej unikać,bo nigdy nie mozna być pewnym,co im może odbić -sądzę Wojtek,ze tak jak Grizzly do takich nie nalezysz To pa!
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
homo sapiens Wg nomenklatury "miśka" nie ma "homo sapiens". Jest tylko "homo elitarens" i "homo planctonicus". "Tertium non dator" - czy cóś tak kole tego Sie ma!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
I tak niezależnie od tego,co "misiek" mówi homo sapiens jest i tyle A my jako homo sapiens jesteśmy agresywni i już. Gdybyśmy nie byli,to nieprzetrwalibyśmy,bo żeby trwać ( zyć) trzeba "walczyć"-tak jest w przyrodzie ,no ale homo erecus "mysli" inaczej . PS. Wojtek "rozchmurz" się
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
No wybacz, ale nie mogę się rozchmurzyć, jak czternastu Polaków na boisku strzelając sobie samobóje, przegrywa z ósemką Nieców , choć to takie POLSKIE
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No mnie też było przykro,choć nie jestem jakimś zagorzałym kibicem piłki nożnej ,ale "dałam się porwać szaleństwu"-nawet namawiałam meża,żeby chorągiewkę kupił do samochodu ,ale nie kupił,bo nie było gdzie Ponoć "idą" te chorągiewki jak "świeże bułeczki" .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja słyszałam,że ten Podolski chciał grać w polskim zespole,ale nie chcieli go.Prawda to ,czy plotka?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
To właśnie takie polskie... Fajnie brzmi-tak swojsko ...swojskie klimaty
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Gdzie ja czytałam, że jaki "plankton" takie "elity" ?!
Takie są rezultaty unikania myślenia
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3 4
|
|