Edyta
Go
|
Tylko uważaj ,żebyś w trakcie nie dostał oszczepem
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Albo np. z łuku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Pewnie większość już słyszała bo hasło padło w RMFie, ale na wszelki wypadek przytoczę - pasuje do głosów „jakie to polskie”. A więc: Jedną z atrakcji Euro2012 będą darmowe długopisy z planem Warszawskiego Metra.Czyż to nie urocze.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jedną z atrakcji Euro2012 będą darmowe długopisy z planem Warszawskiego Metra.Czyż to nie urocze. eeee,nie jest to takie typowo polskie.Takie akcje,"gratisy" ,to raczej ze słowiańskich krajów się nie wywodzą
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Wczoraj myślałam,że "zemre" na zawał. Ja nie sądziłam,że w piłce nożnej jest taka niesprawiedliwość,chyba byłam naiwna. Nie rozumiem tego,że np. nie można się powołać na kamery,tylko ważne jest to co widział sędzia.A jak np, sędzia ma "zalążki choroby psychicznej" i nikt o tym jeszcze nie wie i widzi to,czego nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Czytałem na www.interia.pl , że to chyba "niewidzialna ręka "elity" nas pokarała, bo "taniej zapłacić jednemu za mecz, niż wypłacać kolejne tantiemy działaczom i całej drużynie" i że "CBŚ powinno zbadać sprawę"!.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
Wczoraj myślałam,że "zemre" na zawał. Ja nie sądziłam,że w piłce nożnej jest taka niesprawiedliwość,chyba byłam naiwna. Nie rozumiem tego,że np. nie można się powołać na kamery,tylko ważne jest to co widział sędzia.A jak np, sędzia ma "zalążki choroby psychicznej" i nikt o tym jeszcze nie wie i widzi to,czego nie ma?
Może nie tak było jak sie wydaje . W piłce liczy sie skuteczność ,a tej nam brakowało i niema co rwać włosów . Sprawiedliwy wynik jakby nie patrzec ,nasi gola ze spalonego to oni z karnego ,ot cała filozofia,.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tak,czy siak szkoda,bo się cieszyłam ,a tu masz ci los
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...W piłce liczy sie skuteczność ,a tej nam brakowało i niema co rwać włosów ...
Przygotowanie "kondycyjne" i "techniczne" druzyny kiepskie Jak wszystko co "komusze i pokomusze"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Austriacy też byli "dupni" .Tyle "spapranych" akcji .Gdyby byli tacy zgrani,to w pierwszej połowie pierwszej połowy meczu strzelili by z 5 goli.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Wygląda na to, że świeży tata ma najmocniejszą głowę z całej drużyny
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
o o właśnie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No,wczoraj było na co popatrzeć.Piłkarze widać ,że grali. Pomyślałam sobie,że gdyby tak Polacy grali z Holendrami,to by płakali na boisku i na trybunach .
|
|
|
|
|
|
|
wielki krzy
Go
|
|
|