Edyta
Gość
|
|
Odp: HDL
« Odpowiedz #20 : 2008-06-13, 13:27:48 » |
|
Nie chwytam,ale mĂłwie: "no" (moĹźe trafie z odpowiedziÄ
,a jak nie trafiÄ,to prosze nie mieÄ do mnie Ĺźalu
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : 2008-06-13, 13:34:39 » |
|
Zdajesz do gimnazjum ? Nie, na lekarza optymalnego. PS Misiek myĹli, Ĺźe jest nas dwĂłch w jednym... .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
« Odpowiedz #22 : 2008-06-13, 13:39:22 » |
|
na lekarza optymalnego.
Ach taaak .MoĹźe bedziesz przyjmowaĹ z Zabrzu? Z przyjemnoĹciÄ
udam siÄ na ustalenie proporcji PS.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Jasne, najskuteczniej w Hameryce kielzna siÄ poziom cholesterolu we krwi lowostatynÄ
(hamuje reduktazÄ HMG-CoA) i jej pochodnymi...
Mozemy tak "licytowac" wiele godzin, ale to jest "rozmywanie" i "zaciemnianie" konkretnego tematu!!! Miazdzyca jest, byla i bedzie(dlugo jeszcze) podstawowa przyczyna "szybkiego opadania wieka trumny" [size=pt]takie sa fakty[/size]. Czy to jest JASNE!!! Czy sa moze jakies watpliwosci!!! Piszemy o oczywistej "oczywistosci" [size=pt]Trup z miazdzyca jest trupem[/size]!!! Smierc, sekcja zwlok(ujawniona rozlegla miazdzyca i powiklania) [size=pt]to sa namacalne "organoleptycznie" fakty!!! [/size]
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Trup z miazdzyca jest trupem!!! A trup bez miaĹźdĹźycy? Kim jest? -przelij info na priva jeĹli nie chcesz ujawniÄ takiej tajemnicy publicznie
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
« Odpowiedz #25 : 2008-06-13, 13:43:41 » |
|
... PS Misiek myĹli, Ĺźe jest nas dwĂłch w jednym... ... Ja tylko widze, ze "prawo sekatora" dziala
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Gość
|
|
« Odpowiedz #26 : 2008-06-13, 13:44:09 » |
|
Licytowac sie nie ma co, bo to bez sensu. Kazdy moze sie .. o kurna wcielo mi polskie literki...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
..A trup bez miaĹźdĹźycy? Kim jest?...
No wlasnie!!!! Kim-czym, Oczywistym dowodem nieistnienia miazdzycy jako przyczyny smierci
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
« Odpowiedz #28 : 2008-06-13, 13:57:14 » |
|
....= czy z miaĹźdzycÄ
,czy bez i tak wieko trumny siÄ zamknie za kaĹźdym (mam dylemat czy wkleiÄ ikonkÄ wesoĹÄ
czy smutnÄ
...)
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
|
« Odpowiedz #29 : 2008-06-13, 13:59:14 » |
|
wesoĹÄ
- to jedyna sprawiedliwoĹÄ na tym Ĺwiecie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
« Odpowiedz #30 : 2008-06-13, 14:04:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
« Odpowiedz #31 : 2008-06-13, 14:12:51 » |
|
....= czy z miaĹźdzycÄ
,czy bez i tak wieko trumny siÄ zamknie za kaĹźdym (mam dylemat czy wkleiÄ ikonkÄ wesoĹÄ
czy smutnÄ
...)
Edyta, zyjemy w "takich czasach" ze nie mozna juz byc w 100% pewnym "koniecznosci smierci". Nie bede sie rozpisywal, ale przy dzisiejszym postepie wiedzy i technikach z "repertuaru quasi-klonowania" mamy duze szanse aby "przelamac bariere smiertelnosci" w kolejnych 50 latach. Mozesz mnie nazywac "naiwnym" ale musisz przyznac, ze istnieja przeslanki aby mozna bylo tak przewidywac Dlatego tak bardzo istotne dzisiaj jest skuteczne "zwalnianie opadania wieka trumny" aby "zalapac sie" na "przyszle beneficja nauki"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : 2008-06-13, 14:29:00 » |
|
... i tak wieko trumny siÄ zamknie za kaĹźdym (mam dylemat czy wkleiÄ ikonkÄ wesoĹÄ
czy smutnÄ
...)
Ten kto ma "swiadomosc"(dostateczna ilosc oleju w glowie) oraz mozliwosc "uzywania swej woli"(posiada pieniadze-nie jest niewolnikiem) oraz zechce "uzywac swej swiadomosci"[size=pt](zainwestowac swoje pieniadze)[/size] w lekarza (specjaliste od przedluzania zycia), [size=pt]ten spokojnie "wykupi 20-50 lat dodatkowego zycia"[/size]
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : 2008-06-13, 14:32:21 » |
|
....= czy z miaĹźdzycÄ
czy smutnÄ
...)
Edyta, zyjemy w "takich czasach" ze nie mozna juz byc w 100% pewnym "koniecznosci smierci". Nie bede sie rozpisywal, ale przy dzisiejszym postepie wiedzy i technikach z "repertuaru quasi-klonowania" mamy duze szanse aby "przelamac bariere smiertelnosci" w kolejnych 50 latach. Mozesz mnie nazywac "naiwnym" ale musisz przyznac, ze istnieja przeslanki aby mozna bylo tak przewidywac Dlatego tak bardzo istotne dzisiaj jest skuteczne "zwalnianie opadania wieka trumny" aby "zalapac sie" na "przyszle beneficja nauki" [/size] I ktoĹ kiedyĹ w przyszĹoĹci "odgrzebie" mĂłj post ....= czy z miaĹźdzycÄ
czy smutnÄ
...)
i powie: "Rany,ale ludzie mieli wtedy prymitywne myĹlenie ,nie wiedzieli jeszcze,Ĺźe osiÄ
gniemy niesmiertelnoĹÄ" . CzujÄ siÄ w tej chwili,jakbym ganiaĹa za mamutami .
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
« Odpowiedz #34 : 2008-06-13, 15:17:14 » |
|
wesoĹÄ
- to jedyna sprawiedliwoĹÄ na tym Ĺwiecie Popieram w pelni Ciesze sie, ze tak wlasnie jest. To taka "sprawiedliwosc dziejowa" ze ten co sie urodzil "z wieksza iloscia oleju w glowie"(duze stezenie takich w ELICIE) ma szanse zyc o 20-50 lat dluzej a w perspektywie "niesmiertelnosc". Jednak "komusza filozofia" zaklada, ze wszyscy sa/powinni byc rowni A co my na to........
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
|
« Odpowiedz #35 : 2008-06-13, 15:18:02 » |
|
i powie: "Rany,ale ludzie mieli wtedy prymitywne myĹlenie ,nie wiedzieli jeszcze,Ĺźe osiÄ
gniemy niesmiertelnoĹÄ" . CzujÄ siÄ w tej chwili,jakbym ganiaĹa za mamutami . No no ... wiara czyni cuda.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : 2008-06-13, 15:22:48 » |
|
A mĂłj sÄ
siad nie jest rĂłwny, wtĹźszy jest o gĹowÄ. To jes ELITÄ???
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 : 2008-06-13, 15:30:10 » |
|
...No no ... wiara czyni cuda...
Halinko cuda sie dzieja na naszych oczach [Czy "umiejetne zastosowanie" DO plus TEGO CO NAM WIEDZA NAUKOWA JUZ URODZILA[/size] przy STALEJ asyscie DOBREGO LEKARZA prowadzaca do mozliwosci zycia w pelnym zdrowiu do 100 -120 lat i wiecej to nie jest CUD???
|
|
|
|
|
|
|
Zakk_87
Gość
|
|
« Odpowiedz #38 : 2008-06-13, 15:34:58 » |
|
Grizzly wyslalem Ci wiadomosc na priv
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
« Odpowiedz #39 : 2008-06-13, 15:35:15 » |
|
...A mĂłj sÄ
siad nie jest rĂłwny, wtĹźszy jest o gĹowÄ. To jes ELITÄ??? .. A co jest wazniejsze "rodzaj opakowania swiadomosci" czy "jakosc swiadomosci w opakowaniu"???
|
|
|
|
|
|
|
|