adampio
Go
|
czy jest jakas teoria, ktorej nie podwazysz? co powiesz na to: wiem, ze nic nie wem!!!???
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak się nie wie nic ,to się nie może wiedzieć jednoczesnie,że się nie wie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
czy jest jakas teoria, ktorej nie podwazysz?
Teoria jest tylko teorią.Jest pewnym założeniem,ale my nie wiemy,czy to założenie jest prawdziwe ,czy nie. Dopiero zastosowanie teorii w praktyce ,pokazuje nam czy założenie to jest prawdziwe,czy nie. Przypuszczam,że człowiek jest w stanie podważyć również to ,co zostało sprawdzone w praktyce ,a to dlatego,ze "pewne rzeczy istnieją tylko w pewnych warunkach" .W innych warunkach mogą się okazać "niewykonalnymi" . Nasuwa mi się tutaj na mysl :" Nulla regula est sine exceptione"
|
|
|
|
|
|
|
maya2006
Go
|
a zaczelo sie od biednych orzeszkow ziemnych....
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
a zaczelo sie od biednych orzeszkow ziemnych.... Widzisz jak Ciekawy zrobił się temat rozpoczęto dyskusję o tabelach i orzeszkach a już dyskusja sięga Psychologii w której Edytka jest dobra Zapewne niedługo usłyszymy co tam słychac w Gwiazdach,może z tamtąd jakieś nauki popłyną jeżeli uważacie że te drobne rozbieżności między tabelami mają aż takie znaczenie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
To, ze we krwi do transwuzji jest HIV albo inne paskudstwo to tylko wina ludzi, ktorym sie nie chce przebadac krwi przed transfuzja.
HIV. Tymczasem średni roczny koszt leczenia jednego pacjenta wzrósł z 32 tys. zł w 2009 r. do 42 tys. zł w 2012 r. A raz rozpoczęte leczenie musi być prowadzone do końca życia pacjenta.http://stooq.pl/n/?f=986479
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moim zdaniem na początku był dosyć zjadliwy, ale taki zabójca szybko łagodnieje, bo nieżyjący nosiciel kończy karierę razem z wirusem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Aż z ciekawości sprawdziłem Magic Johnsona, bo on mi utkwił w głowie jako ten zarażony. No i żyje jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jakby nie patrzeć jest trochę inny niż dawniej. Dieta mu się poprzestawiała jakby, to i o HIV'ie nie słychać?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No, trochę przytył jakby.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobry byl Obchodzil ramadan w czasie rozgrywek i prowadzono badania, ze jego wyniki wcale nie byly gorsze wtedy, a niektore nawet lepsze.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|